12. ULUSLARARASI PORTAKAL ÇİÇEĞİ FESTİVALİNDE SAHNE ALACAK SANATÇILAR BELLİ OLDU

12. ULUSLARARASI PORTAKAL ÇİÇEĞİ FESTİVALİNDE SAHNE ALACAK SANATÇILAR BELLİ OLDU
Yayınlama: 26.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Adana’da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı 13-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.

Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Portakal Çiçeği Karnavalı, bir çok ünlü isime ev sahipliği yapacak. Çeşitli şehirlerden ve ülkelerden ziyaretçi ağırlayan Portakal Çiçeği Festivali, ünlü isimlerle ve sevenlerini bir araya getirecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Adana, Portakal Çiçeği Festivalinde sahne alacak ünlü isimler belirlendi.

“FESTİVAL ADANA’DA BAŞLAYACAK”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin 2024 yılı takvimini açıkladı.
Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Ersoy, bu yıl 8 aya yayılacak festival programının ilki 13-21 Nisan’da Adana’daki Portakal Çiçeği Karnavalı ile başlayacağını duyurdu.

‘KOMİTE AÇIKLAMA YAPTI’

2024 yılında 12’inci kez binlerce insanı bir yıl aradan sonra yeniden buluşturacak “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda” eğlenceli etkinliklerin yanında çok sayıda kültürel ve sanatsal aktivite de yer alacak. Karnaval Komitesi’nden yapılan açıklamada etkinlik başvurularının şimdiden gelmeye başladığı belirtilirken şu görüşlere yer verildi;

“Bizleri derinden etkileyen ve yasa boğan büyük depremlerden sonra düzenlenecek 2024 uluslararası portakal çiçeği karnavalı moral motivasyon açisindan herkese iyi gelecektir. Önümüzdeki yıl ki karnaval programında çok ilgi çekici projeler ve etkinlikler de yer alacak. Karnavalda etkinlik yapmak için yurt içinden ve yurt dışından birçok başvuru alıyoruz. Karnavalımızın bir parçası olmak için “ruhuna uygun” projeler titizlikle değerlendirilecektir. Karnaval her yıl olduğu gibi yine şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. Bu yalnızca Adana ile sınırlı kalmayacak çevre iller de bu ekonomik hareketlilikten olumlu olarak etkilenecektir. Bir hatırlatmamız da Karnaval’da olmayı planlayanlar için olacak. Adana’ya gelecek olanların ulaşım ve konaklama rezervasyonlarını şimdiden yaptırmalarını öneriyoruz.”

İŞTE O ÜNLÜ İSİMLER:

FATMA TURGUT “13 NİSAN CUMARTESİ SAAT: 21.00

EMİR CAN İĞREK “ 14 NİSAN PAZAR SAAT: 21.00”

HALUK LEVENT “ 15 NİSAN PAZARTESİ SAAT: 21.00”

GÖKHAN TEPE “ 16 NİSAN SALI SAAT: 21.00”

MERT DEMİR “ 17 NİSAN ÇARŞAMDA SAAT: 21.00”

FERHAT GÖÇER “ 18 NİSAN PERŞEMBE SAAT:21.00”

TUĞBA YURT “ 19 NİSAN CUMA SAAT: 21.00”

MURAT BOZ “ 20 NİSAN CUMARTESİ SAAT: 21.00”

KÖFN “21 NİSAN PAZAR SAAT: 21.00 “

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.