Kocaispir, “Kurban Bayramımız mübarek olsun”

Kocaispir, “Kurban Bayramımız mübarek olsun”
Yayınlama: 08.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Kocaispir, bayram süresince belediye hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini belirtti.

Bayramların toplumsal yaşamda vazgeçilmez önem taşıdığını ifade eden Başkan Kocaispir, şunları kaydetti: “Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, toplumda millet olma bilincinin güçlendiği müstesna günlerdir.

Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayıp iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz.

Vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Bayram süresince belediyemizin ilgili birim ve hizmet kolları aralıksız çalışmalarına devam edecektir.

Bu vesileyle aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.