Toplu taşımada yaz aylarında klima açma zorunluluğu var

Toplu taşımada yaz aylarında klima açma zorunluluğu var
Yayınlama: 07.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, toplu taşıma araçlarında klima denetimini sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da bizzat denetleme yaparak toplu taşıma araçlarında vatandaşların klimalı ortamda, yaz sıcağından etkilenmeden seyahat etmelerini sağlamak için çaba sarf ediyor.

YAZ AYLARINDA TOPLU TAŞIMADA KLİMA ZORUNLU

Başkan Zeydan Karalar, “Kentimizde yaz aylarında toplu taşımada klima açmak zorunludur. Hava sıcaklığının arttığı şehrimizde vatandaşlarımızın rahat ve konforlu seyahat edebilmesi için denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Klima çalıştırmadığını tespit ettiğimiz toplu taşıma araçlarına yasal işlem uyguluyoruz” dedi.

ATATÜRK PARKI’NDA HEMŞEHRİLERİYLE SOHBET ETTİ

Göreve başladığı günden bu yana kentin her noktasında hemşehrileriyle buluşan Başkan Zeydan Karalar, Cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan Atatürk Parkı’nda Adanalılarla bir araya geldi. Başkan Zeydan Karalar ziyaretle ilgili şunları söyledi; “Adana’mızın en değerli parklarından Atatürk Parkı’nda hemşehrilerimizle buluştuk. Emeklilerimizin çay sohbetine ortak olduk, gençlerimizle gelecek beklentilerini konuştuk.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.