KOCAİSPİR: “ÇOCUKLARIMIZI BİLİM VE SANATLA BÜYÜTÜYORUZ”

KOCAİSPİR: “ÇOCUKLARIMIZI BİLİM VE SANATLA BÜYÜTÜYORUZ”
Yayınlama: 23.08.2023
Düzenleme: 23.08.2023 10:50
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çalışan annelerin en fazla ihtiyaç duyduğu kreş sorununa çözüm olan Yüreğir Belediyesi, 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi ile yeni dönemde de yüzlerce çocuğa kucak açacak. İlçede kapsamlı ve kaliteli bir kreş eğitimi verdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Çocuklarımızı bilimle, sanatla, sporla büyütüyoruz” dedi.

Okul öncesi eğitimin büyük önem kazandığı günümüzde bölgede önemli bir eksikliği gideren Yüreğir Belediyesi, bünyesinde bulundurduğu 2 Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile özellikle çalışan ailelere büyük kolaylık sağlıyor. Yüreğir Belediyesi’nin Atakent ve PTT Evleri Mahallelerinde hizmet veren kreşlerinde, yeni dönem hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Kreşler, hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi için kapılarını açacak.

Adana’da en kapsamlı ve kaliteli kreş eğitiminin Yüreğir’de verildiğini ifade eden Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, “Çocuklarımızı bilimle, sanatla, sporla büyütüyoruz. Büyük bir beğeni ve takdir toplayan bu hizmetimiz ile kreşlerimiz her yıl yoğun ilgi görüyor. Böyle bir hizmeti vermekten mutlu ve gururluyum” diye konuştu.

Kreşlerde verilen eğitimin içeriğine de değinen Başkan Kocaispir, “Kreşlerimizde alanında uzman öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımızın gelişim alanlarına yönelik etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını takip ediyor, bireysel gelişimlerini daha iyi destekleyebilmek adına ailelerimizi bilgilendiriyoruz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.