KOCAİSPİR: “ADANA’NIN SORUNLARINI ÇÖZMEK BİZE NASİP OLACAK”

KOCAİSPİR: “ADANA’NIN SORUNLARINI ÇÖZMEK BİZE NASİP OLACAK”
Yayınlama: 19.03.2024
Düzenleme: 19.03.2024 12:01
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ATİKOP Toptancılar Sitesi’ni ziyaret ederek site içerisinde faaliyette bulunan esnafla buluşan Kocaispir, daha sonra Adana Oto Galericiler Sitesi, Adana Oto Sanayi Sitesi, Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ve Ayakkabıcılar Çarşısı’nı gezerek esnafı dinledi, projelerini anlattı, destek istedi.

ADANALI HİZMET BEKLİYOR

Adana’daki tüm sorunları tespit ettiklerini ve çözüm noktasında projeler hazırladıklarını, sorunlar ne kadar büyük olursa olsun, ortak aklın yol göstericiliğinde, birlikte ve beraberlik içinde bu problemlere çözüm üretebilecek güce sahip olduklarını belirten Kocaispir, “Hedefimiz, Adana’mızı tıpkı eski günlerinde olduğu gibi ticarette bölgenin merkezi yapmak. Tüm ziyaretlerimizde görüyoruz ki Adanalı artık belediyeden hizmet bekliyor. Adana’nın sorunları çözümsüz değil. Yeter ki bu problemleri çözecek iradeyi ortaya koyalım. 1 Nisan’da göreve geldiğimizde inşallah Adana’nın sorunlarını çözmek bize nasip olacak” dedi.

Kocaispir, Adana’ya hizmet etmek istediklerini, Adana’nın kronik sorunlarının altından geçici çözümlerle kalkılamayacağını ifade ederek, 31 Mart’ta Adanalıların bu imkanı kendilerine vereceğini, 1 Nisan’dan itibaren de Adana’ya çok güzel hizmetleri kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

SANAYİ SİTELERİNDEN TÜM ŞEHİR FAYDALANIYOR

Adana Oto Sanayi Sitesi ve Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen Kocaispir, sanayilerin gelişmesi için hizmet alması gerektiğini ifade etti. Kocaispir, “Sanayi sitelerinden sadece sanayi esnafı faydalanmıyor. O şehrin bütün insanları sanayi sitelerinden faydalanıyor. Oradaki hareketlilik bütün şehre yansıyor. Göreve geldiğimizde Adana’nın sanayi sitelerini en güzel hale getirmek bizim boynumuzun borcu olsun.” ifadelerini kullandı.

Gün boyu esnaf ve vatandaşlarla buluşan, yoğun bir tempoda ziyaretlerini sürdüren Kocaispir, akşamda ASKON iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucu açtı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.