KLUİVERT’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

KLUİVERT’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Yayınlama: 06.08.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Süper Ligdeki temsilcimiz Yukatel Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Patrick Kluivert, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Kluivert, “Dürüst olmam gerekirse Adana Demirspor hakkında çok fazla şey bilmiyordum. Ama görüşmeler sırasında fırsat olduğundan derinlemesine araştırdım” dedi.

Kluivert, “Adana Demirspor geçen sezon çok iyi bir iş yaptı. Süper Lig’de dördüncülük. Yeni sezon için de büyük sözler var. Takımdaki kaliteyi görmek bana birçok pozitif şey yaptırabileceğimizi düşündürüyor. Direkt olarak birinci olacağımızı söylemiyorum. Ama yine ilk dördün içerisinde olmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Kluivert, “Takımdan birkaç oyuncuyu tanıyordum. Ama bence en önemli şey bir kulübe gittiğinizde oyuncuları direkt olarak tanımanız. Benim yaptığım da buydu. Şimdi beraber bir aydan fazla bir süre geçirdik. Umarım oyuncular da antrenman şeklimizden mutludur. Umarım güzel sonuçlar alırız. Her şey sonuçlara bağlı. Eğer güzel sonuçlar alırsınız takımın havası pozitif yönde olacak. Bu da benim yapmak istediğim şey. Pozitif sonuçlar almak. Genel olarak pozitiftlik” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.