Keskin:Adana için güçbirliği yapalım

Keskin:Adana için güçbirliği yapalım
Yayınlama: 15.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanı Ali Refah Keskin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer’i ziyaret etti. Olağanüstü genel kurulda TSYD Adana Şube Başkanı seçilen Hoşfikirer ve ekibini kutlayan Keskin, her görev değişiminin taze kan olarak yarar sağlayacağını, TSYD’nin yeni dönemde Adana’da yeni bir solukla başarılı çalışmalar yapacağına inandığını söyledi. TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Gülbasar ve Adana Şube Müdürü Mehmet Önal’ın da bulunduğu ziyarette TSYD projelerine destek sözü veren Keskin, “Adana için güçbirliği yapalım” dedi.

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Tenis’in Türkiye’de son yıllarda büyük bir beğeniyle izlendiğine dikkat çekerken, “TSYD olarak sporun her branşına desteğimiz tam. Tenis, özellikle Adana’da çok büyük bir ivme kazandı. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı tüm yönetim kurulunuzu kutluyorum. TSYD ailesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

ATDSK başkanı Keskin, kulüp olarak Adana için her zaman öncü olacaklarına dikkat çekerken, “Biz Biriz. Adana’mız için birlikte ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. ATDSK’nın yatırımları, başarıları ve hedeflerini de anlatan Keskin, yapımı tamamlanmak üzere olan Health Center binasının resmi açılışını sonbaharda yapacakları müjdeledi. ATDSK’nın ülke sınırları aşacak ölçüde büyüdüğünü vurgulayan Keskin, “ATDSK başkanı olarak kendim için ne dün, ne bugün hiç bir şey istemedim. Biz spor adamıyız. Biz Adana aşığıyız. Bizim tek sevdamız Adana, tek sevdamız Türkiye. Adana’da büyük bir potansiyel var. Şahsımıza değil, Adana’ya çalışacağız. Kulübümüz Avrupa’nın dördüncü büyük kulübü. Önümüzdeki yıl 14,5 milyon liralık daha yatırım yapacağız. Daha büyük projelerimiz de var. Bunun için de devlet büyüklerimizin desteğini istiyoruz. Yer tahsisi yapıldığında 50 milyon liralık yatırımla Ulusal Kamp Merkezi’ni de Adana’ya kazandırıp, kentimize, ülkemize, Türk tenisine hizmet etmeyi hedefliyoruz. Bu projemizle Adana, Avrupa tenisinde Asya ile Avrupa arasında köprü olacak” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.