Yayınlama: 25.09.2023
Düzenleme: 25.09.2023 14:48
A+
A-

KLUİVERT, KASIMPAŞA MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

TOROS (Haber Merkezi) – Süper Ligdeki temsilcimiz Yukatel Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Süper Lig’in 6’ncı haftasındaki Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından konuştu.

9 kişi kalmalarına rağmen maç sonuna kadar mücadele ettiklerini belirten tecrübeli teknik adam, “9 kişi kalınca 11 kişiye karşı oynamak zor olabilir ama sonuna kadar yüreğimizi ortaya koyarak kendi futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık. Galibiyet için sahaya çıkmıştık ama gereksiz hatta yapılmaması gereken şekilde kırmızı kartlar görmek maçın gidişatını değiştirebiliyor. Maçın sonuna kadar mücadele ettik. Futbolcularıma her şeye rağmen devam ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu maçı üstümüzden atıp çarşamba günü Beşiktaş maçına hazırlanmamız lazım. Umarım tekrardan istediğimiz futbolu ortaya koymaya devam ederiz” ifadelerini kullandı.

Ertaç Özbir’in kırmızı kart cezası, Karacic’in listede olmaması, Magomedaliev’in ise statü gereği Beşiktaş karşısında görev alamayacak olmasıyla ilgili gelen soru üzerine Kluivert, “Çok fazlasıyla ters köşe olmuş olabilir. Ancak Vedat var. O da iyi bir kaleci. Her zaman takımla beraber çalıştı. Belki bir sürü kaleci kaybettik ama bir sürü kalecimiz var. Vedat’ın kendi performansını sahaya yansıtacağını biliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Bu arada, Adana Demirspor erteleme müsabakasında Çarşamba günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.