Destek Başkan Akay’dan şampiyonluk satranççılardan

Destek Başkan Akay’dan şampiyonluk satranççılardan
Yayınlama: 01.09.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Türkiye Satranç 2.liginde namağlup olarak Birinci lige yükselme başarısı gösteren Seyhan Belediyespor kulübü satranç takımı Şampiyonluk Kupasıyla birlikte Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.

“BİRİNCİ LİGDE DE İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Seyhan Belediyespor Kulübü satranç Takımı’nın Konya’da yapılan 2.lig müsabakalarında aldığı başarılı sonuçların ardından namağlup şampiyon olarak birinci lige yükselmesinin kendilerini son derece gururlandırdığını ve mutlu ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Verilen desteğin karşılığının başarı olarak dönmesi önemli. Satrancın çok önemli faydaları bulunuyor. Birinci ligde kentimizi en iyi şekilde temsil edebilmeleri adına imkânlarımızdâhilinde desteğimizi esirgemeyeceğimizin bilinmesini istiyorum. Başarıda emeği geçen hocamızı ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum” dedi.

SPORCU AİLELERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Seyhan Belediyespor Kulübü satranç takımı ve sporcu aileleri de şampiyonluğa ulaşılması sürecinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.