Kıyıksan CHP Meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı

CHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyeliğine A. Adayı olduğunu açıklayan Mehmet Kıyıksan, Hayalimi dostlarımın desteğiyle gerçekleştirmek için yola çıktım dedi.

Kıyıksan CHP Meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı
Yayınlama: 12.06.2023
Düzenleme: 11.06.2023 22:35
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Emek Mahallesi Kapalı Semt Pazarında bir basın açıklaması ile CHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyeliğine A. Adayı olduğunu açıklayan Mehmet Kıyıksan, Hayalimi dostlarımın desteğiyle gerçekleştirmek için yola çıktım dedi.

Basın açıklamasında Kıyıksan’ı yanlız bırakmayan bazı sivil toplum kuruluşunun yöneticileri, CHP’li dostları ve Adana’da bazı siyasetci dostları toplantıya katılarak destek sundular. Bu destekten oldukca memnun görülen Kıyıksan katılımcılara teşekürlerini sundu.

Kıyıksan, Haksızlığa karşı durmak, partimizin seçilecek belediye başkanı ile uyumlu çalışıp halkın yararına projeler sunmak, kimsesizlerin kimsesi olmak için adayım, güçlünün değil, halkın sesi olmak için adayım diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
Ülkemize demokrasiyi ve seçme seçilme hakkını getiren cumhuriyet Halk partisinin iyiki üyesi ve bir nefer olarak partimin mensubuyum. Parti içerisinde demokratik bir yarışın ve uygulama anlayışının  egemen olması için mücadelem olacaktır. Yerel seçimlerde ön seçimin mutlak bir şekilde uygulanması ve partimize kayıtlı tüm üyelerin, il ilçe başkanlarını ve meclis üyesi adaylarının belirlenmesinde söz sahibi olmasından yanayım….

Adana da kayıtlı olan yaklaşık 46.000 üyemizin oyları ile ön seçimle adaylar belirlenmelidir.  Dayatılan değil seçilen adayların ilimize vereceği hizmetler daha faydalı ve güç odaklı değil, hizmet odaklı olacağına inanıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Haber : Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.