KİREMİTHANE GELECEKTEN UMUTLU

KİREMİTHANE GELECEKTEN UMUTLU
Yayınlama: 17.08.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Songül Bulut – Adana amatör spor kulüplerinden Kiremithanespor, geleceğe umutla ve güvenle bakıyor. Kırmızı-Siyahlı ekibin Başkanı Avukat Veysel Susar, “Gençliğe yatırım, geleceğe yatırımdır. Amacımız gençlerimizi uyuşturucudan kurtarmak ve topluma kazandırmak. Çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, sporu sevdirmek ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak istiyoruz. Önceliğimiz altyapı. Yeniden yapılanıyor ve yeniden başlıyoruz” dedi.

Tecrübeli teknik adam Burhan Sürer’in önderliğinde yollarına devam ettiklerini belirten Başkan Veysel Susar, “Kulüp İdare İşler Sorumlusu Aydın Koç. U-11, 13, 15, 17 ve Amatör a takım kategorilerinde gireceğiz. Yardımcı hocalar İsa Tüfekçi ile Tarık Korkutan ve kaleci antrenörü de Süleyman Dalgıç” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam Burhan Sürer de, “Ne mutlu bizlere bundan sonra tesislerimizde antrenman yapacağız. Tesislerimiz bizlerin hizmetinde. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri antrenman yapıyoruz. Bu tesisleri bizlerin hizmetine sunan Susar Ailesine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.