Kıpçak “Gazipaşa mahallesine ekmek büfesi istiyoruz”

Kıpçak “Gazipaşa mahallesine ekmek büfesi istiyoruz”
Yayınlama: 21.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adana’nın en eski mahallelerinden Gazipaşa’nın muhtarı Necati Kıpçak sorunlarını dile getirirken en önemli sorununun ekmek büfesinin olmaması olduğunu belirterek mahalle sakinlerinin de aynı şekilde bu sorunu çözülmesini istiyorlar.

Gazipaşa muhtarı Necati Kıpçak, Adana Büyükşehir Belediyesine dilekçe yazdıklarını ve Toros Caddesi gibi bir yere ekmek büfesi konulduğunu ifade etti. Gazipaşa mahalle sakinleri neden bizim burada durumu iyi olmayan insanlar var ve niye buraya büfe konmuyor dediklerinin belirten Kıpçak, mahalle sakinlerinin sorunun bir an önce çözülmesini istediğini belirtti.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN EKMEK BÜFESİ TALEP EDİYORUZ

Bu arada Gazipaşa mahallesinin muhtarı Necati Kıpçak önümüzdeki seçimlerde tekrar aday olduğunu belirterek şunları söyledi “Bizim mahallemiz eski ve altyapı bakımından da eski olduğu için problem olmuyor değil. Çünkü dar sokaklarımız var ve burada yıllardır oturan genelde ev sahibi olanlar çok olduğu için kentsel dönüşüm yapılmadığından sürekli şikayetler devam ediyor. Bende muhtar olarak bu sorunlarımızı çözmeye devam ediyoruz.Muhtarlık binamızın karşısına ekmek büfesi konulması için Adana Büyükşehir belediyesine dilekçe yazdıklarını ve henüz bir sonuç alamadıklarını, vatandaşlarımızın 7,5 tl’ye ekmek aldıklarını, bu konuda mağdur olduklarını, ekmek büfesi talebimizi sizin araçlığınızla talep ettiklerini” belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.