Kılıçdaroğlu: Herkesin mutlu olduğu bir Türkiye’yi inşa edeceğiz

Kılıçdaroğlu, “Esnafın karnı doyuyorsa aslında milletin karnı doyuyor demektir” dedi

Kılıçdaroğlu: Herkesin mutlu olduğu bir Türkiye’yi inşa edeceğiz
Yayınlama: 03.09.2023
A+
A-

TOROS – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Bakırköy Kapalı Pazar Alanı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Esnafın karnı doyuyorsa aslında milletin karnı doyuyor demektir” dedi

Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP’li milletvekilleri eşlik etti. Kahvaltının ardından Kılıçdaroğlu, pazar alanının açılışını yaptı.

Kılıçdaroğlu, açılışta yaptığı konuşmada “Esnafın sofrası, gönlüm ister ki her zaman zengin olsun. Esnafın sofrası zenginse aslında milletin sofrası zengindir. Esnafın karnı doyuyorsa aslında milletin karnı doyuyor demektir. Sizin sofranızın bereketi her zaman vardır. Bereketli bir sofraya beni davet ettiğiniz için yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, herkesinin karnının doyduğu her evde huzurun olur. “Eğer insanların karnı doymazsa, geçimini sağlayamazsa, sağlıklı bir ortamda hizmet sunamazsa, ekmek kazanamazsa, geliri olmazsa huzurda olmaz barış ta olmaz. Bu Ülkeyi büyütmenin yolu barış ve huzur dan geçer. İnsanlar huzurlu değilse Ülkeyi nasıl büyüteceğiz?” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.