Öztok, Bundan sonra siyasette yokum

Öztok, Bundan sonra siyasette yokum
Yayınlama: 09.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) -Seçim kararı alınmasının ardından Milletvekili aday adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezine yapan ve ilk günden beri Milletvekili adayı belirlenmesinde net duruşu ile dikkat çeken İş insanı Cahit Öztok, aday listesinin açıklanmasının ardından ekip arkadaşlarıyla buluştu ve radikal bir karar alarak siyasete nokta koyduğunu açıkladı. Öztok, aday adaylığı sürecinde kendisine destek olan hemşerilerine teşekkür etti.

GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM

Cahit Öztok yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Gönül verdiğim partim MHP’den son defa Adana milletvekili aday adayı olduğum günden itibaren bana destek olan başta dava arkadaşlarım, dostlarım ile yakın ilgilerini benden esirgemeyen basın mensupları ve Adana kamuoyuna teşekkür ederim. Bir Adanalı olarak kentimin gelişimine katkı sunmaya ve kentimin lehine faaliyetlerime devam edeceğim. Yaşadığımız şehrin güzelliklerinin artmasını ve hemşerilerimin mutlu ve huzurlu olması en büyük isteğimdir. Adana’yı temsil noktasında görev alan ve alacak olan tüm arkadaşlara gönülden başarılar diliyorum.

AKTİF SİYASETTEN ÇEKİLİYORUM

Artık siyaset sahnesinde olmayacağını ve siyaset yapmayacağını ifade eden Cahit Öztok,  “Liderim Devlet Bahçeli, partim MHP, tercihim Cumhur İttifakıdır. Partim MHP’nin 24, 26 ve 27. Dönemlerinde Milletvekili adayı oldum ve Adana’yı karış karış gezerek hemşerilerimle kucaklaştım. İnanç ve değerlerimi ifade ettim. Torosların yükseklerinden Çukurova’nın düzlüklerine kadar 13 bin 844 kilometrekarelik Adana coğrafyasında partimi anlattım ve unutulmaz dostluklar edindim.  Tüm ekip arkadaşlarımla maddi-manevi fedakârlıkta sınır tanımadan koştum. Ve diyorum ki;

Sarsılmaz duruşumuzu teyit ediyoruz, yerimiz buradır. Her zaman ifade ettiğim gibi ben ve ailem bu mukaddes dava için her daim tarafız ve öyle kalacağız, söz veriyoruz; duruşumuz nettir… Bizim yuvamız kutlu dergâh Milliyetçi Hareket Partisi, Önce Ülkem ve Milletim sonram Partim ilkesiyle hareket eden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’dir…

Onurlu kalmak için söz veriyoruz, dava adamı olmak bu duruşu gerektirir. Bu vesile siyasetten affımı istiyorum. Bundan sonraki yaşamımda aktif siyaset olmayacak.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.