Kaymakam Yılmaz’dan Başkan Odabaşı’na Teşekkür Belgesi

Kaymakam Yılmaz’dan Başkan Odabaşı’na Teşekkür Belgesi
Yayınlama: 26.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Deprem nedeniyle yaptığı çalışmalar ve Ceyhanlı vatandaşlara kapılarını açması nedeniyle Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz tarafından Ceyhan Cemevi Başkanı Bahadır Odabaşı’na Teşekkür Belgesi takdim edildi.

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen ve 11 ilimizi vuran deprem felaketinde Ceyhan da büyük oranda etkilenmiş ve onlarca vatandaşımız evlerine giremez hale gelmişti. Ceyhan’da onlarca ev hasar alırken kimi evler kullanılmaz hale gelmiş ve vatandaşlar kalacak yer sıkıntısı yaşamıştı. Bu nedenle depremin ilk dakilarında Ceyhan Cemevi başkan ve yönetim kurulu hemen kapılarını açmış ve Ceyhanlı vatandaşları ağırlamaya başlamıştı. Ceyhan Cemevi yönetim kurulu mutfaklarını faaliyete açarak hem Cemevinde kalan 300 vatandaşımıza hem de Ceyhan’da bulunan 15 dağıtım noktasına yaklaşık 2 ay boyunca günde 3 öğün yemek vererek Ceyhanlıların gönlünde taht kurdu.

Depremde yapılan tüm yardımlarından dolayı Ceyhan Kaymakamı Dr.Bayram Yılmaz, Cemevi Başkanı Bahadır Odabaşı’nı Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

Kaymakam Yılmaz Teşekkür Belgesini teslim ederken yaptığı açıklamada ‘’ Ceyhan ilçemizin de önemli ölçüde etkilendiği 6 Şubat 2023 günü yaşanan depremler sonrası ağır hasarlı olan evlerine giremeyen vatandaşlarımıza kesintisiz 2 ay süreyle gerek Ceyhan Cemevi’nde misafir ederek barınma ve gerekse 3 öğün yemek hizmeti sağlayarak, depremzede vatandaşlarımıza sunduğu hizmetlerden ve gösterdiği samimi fedakârlıklardan dolayı Ceyhan Cemevi Başkanı Bahadır Odabaşına çok Teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Odabaşı “Yönetici arkadaşlarıma ve Ceyhanlı vatandaşlarımıza sonsuz Teşekkürler.’’

Teşekkür belgesini alan Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Ceyhan Cemevi Başkanı Bahadır Odabaşı yaptığı açıklamada’’ Bizler Ceyhan Cemevi ve yönetimi olarak depremin ilk dakikalarından itibaren kapılarımızı Ceyhanlı hemşerilerimize açtık ve gerek yatacak yer konusunda gerekse yemek konusunda hemen çalışmalarımızı başlattık. Daha önce Ceyhan’da yaşanılan depremden dolayı tecrübeliydik ve ne yapmamız gerektiğini gayet iyi biliyorduk. Depremin ilk dakikasından itibaren Ceyhanlı hemşerilerimizin barınma ve yemek ihtiyaçlarını ben ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım ve de çok sayıda gönüllü vatandaşımızla gerçekleştirdik. Yönetimde bulunan arkadaşlarım başta olmak üzere ilk günden bugüne kadar bizlere gönüllü hizmet veren tüm vatandaşlarımıza, ayrıca Cemevimize yardımda bulunan çok sayıda iş insanına sonsuz teşekkür ederim “dedi.

Konuşmalarının ardından Başkan Odabaşı, Kaymakam Yılmaz’dan Teşekkür belgesini aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.