Karşıyaka Derneklerinden Başkan Karalar’a ziyaret

Karşıyaka Derneklerinden Başkan Karalar’a ziyaret
Yayınlama: 20.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adana Yüreğir’de bulanan 14 dernek başkanı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Dernekleri temsilen konuşan Mustafa Kökesmer  ‘’14 derneğin bir araya gelerek federasyon olma yolunda ilk adımları attıklarını belirterek federasyon olmalarının halka hizmet açısından daha faydalı olacağını’’ söyledi.

Federasyonun adının Karşıyaka Dernekler Federasyon’u olacağını belirten Mustafa Kökesmer ‘’Başkan Karaların STK’lara verdiği değeri biliyoruz ve takdir ediyoruz. Bu nedenle Başkan Karalar ile federasyonlaşma konusunda görüş alışverişinde bulunmaya geldik. Federasyonun temel ilkesi üye dernekler ve bu derneklere üye bireyler arasında var olan dayanışmayı en üst seviyeye çıkartmaktır, kesinlikle bireysellikten uzak durulacak ve özel amaçlı kişisel çıkarlar gözetilmeyecektir” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bugüne kadar halktan yana olan her türlü dayanışmanın yanında olduklarını, bundan sonra da halk yararına olan girişimleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette Adana Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Ergül Halisçelik, Havutlu Derneği Başkanı Eyüp Kazan, Gün-Der Başkanı Mustafa Kökesmer, Dr. Sait Renklioğlu, Ali Sırlıbaş, Acımışlar Dernek Başkanı Melih Acımış ve Başkan Yardımcısı Zeki Acımış, Seyhan Mahallesi Derneği Başkanı Muhtar Ersen Bahçeci, Zamlutlar Dernek Başkanı Özcan Kayas, Başkan Yardımcısı Selahattin Öztemiz, Cumhuriyet Mahallesi Derneği Başkanı İbrahim Kurt, Akdeniz Mahallesi Dernek Başkanı Kamil Sakar, Alihocalı Dernek Başkanı Ahmet Ortatepe, Mavruklar Dernek Başkanı Gazi Mavruk, Başkan Yardımcısı Önder Mavruk, Cavlaklar Dernek Başkanı Yunus Cavlak, Güneşli Mahallesi Dernek Başkanı Nasrettin Doğal, Başkan Yardımcısı Metin Mönür, Karşıyaka Kültür Derneği Başkanı Çetin Ilışkan, Başkan Yardımcısı Serdar Elmakökü, Mansurzade Dernek Başkanı Ahmet Cavlak, Paşagiller Dernek Başkanı Ali Rıdvan Özelsancak  ve Varkallar Dernek Başkanı İbrahim Varkal yer aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.