KANLI: Çalışıyoruz; inanıyoruz, başaracağız!

KANLI: Çalışıyoruz; inanıyoruz, başaracağız!
Yayınlama: 13.08.2023
A+
A-

TOROS( HABER Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da 10 Ağustos’ta başlattığı ilçe kongrelerinden altısını tamamladı. İlk olarak Saimbeyli ile başlayan ve tek liste çıkarılan ilçe kongreleri Aladağ, Feke, Tufanbeyli, Karataş ve Yüreğir ile devam etti.

ALTI İLÇEDEN BİRİNDE BAŞKAN DEĞİŞTİ

Divan Başkanlığı’nı MYK Üyesi Uğur Öztürk’ün yaptığı Aladağ’da mevcut İlçe Başkanı Bayram Kabak, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un Divan Başkanlığını yaptığı Feke’de mevcut İlçe Başkanı Fikret Çilingir, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba’nın Divan Başkanlığı’nı yaptığı Tufanbeyli’de mevcut İlçe Başkanı Haydar Dömek güven tazelediler. Karataş ilçesinde MYK Üyesi Uğur Öztürk’ün Divan Başkanlığında yapılan kongrede ise Gökdemir Polat yeni İlçe Başkanı seçildi.

YÜREĞİR İLÇE KONGRESİ

MHP Yüreğir 14. Olağan İlçe Kongresi de diğerleri gibi coşku içinde icra edildi.

Yüreğir Kültür Merkezi’nde Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un Divan Başkanlığında yapılan kongre, yayla ve deniz mevsimi olmasına rağmen partililerin olağanüstü ilgisi altında gerçekleştirildi. Yapılan konuşmalarda yerel seçimlere yönelik hazırlık mesajlar verildi.

YUSUF KANLI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, gerçekleştirilen kongrelerde oluşan kadrolarla yerel seçimlere yoğunlaşacaklarını kaydetti. Kanlı, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin çizdiği yoldan sapmadan, hedefe kilitlenmiş olarak, önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimleri Cumhur İttifakı olarak kazanmak için ülkü ve dava arkadaşlığı ruhuyla çalışmalıyız. ‘Diyar Diyar Anadolu’ teması ve ruhuyla başlattığımız yürüyüşümüzle inanıyoruz, çalışıyoruz, başaracağız!” şeklinde konuştu.

MUHARREM VARLI

MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı da, milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhur ittifakı kazanmasın, Recep Tayyip Erdoğan seçilemesin diye içeriden muhalefetin, dışarıdan emperyalist güçlerin her yolu denediğini belirterek, “Ama Allah’a şükür inandık ve başardık. Biz inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz ve inşallah yine başaracağız.” ifadesini kullandı.

AYŞE SİBEL ERSOY

Yerel seçimleri kazanma mesajı veren Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, “Şimdi bizlere düşen 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta kazanılan demokrasi zaferinin yerel seçimlerde elde edeceğimiz başarılarla taçlanmasını sağlamaktır. Mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza ederek bunun üzerine yenilerini ekleyeceğiz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.