KAMİL ASLAN TAKDİR TOPLUYOR

KAMİL ASLAN TAKDİR TOPLUYOR
Yayınlama: 10.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Çukurova Demirspor Kulüp Başkanı ve ASKF Yönetim Kurulu üyesi Kamil Aslan’ın çalışmaları takdir toplamakta. Kurum ve kuruluşlar ile kulüplerin diyalogları arasında köprü görevi üstlenen Aslan,Amatör spor kulüpleri için gecemizi gündüzümüze katmadan yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.w

Bir yanda kendi kulübü diğer yanda da ASKF yönetim kurulu üyeliği yapması nedeniyle diğer kulüplerin de sorunlarıyla yakından ilgilenmesi gerektiğini belirten Çukurova Demirspor Kulüp Başkanı Kamil Aslan, “ Sorunlarımız ortak. Çözüme kavuşması içinde birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Kulüplerimizin gücü küçümsenmemeli” dedi.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan K.Maraş depremi nedeniyle liglerin tatil edilmesi nedeniyle alt yaş gruplarının yer aldığı bir turnuva düzenlendiğini belirten Aslan, “ Çukurova Belediyesi ve Gençlik ve Spor il Müdürlüğü işbirliğinde yapılan turnuvadan desteklerini esirgemeyen Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin ile İl Müdürümüz Muzaffer Çintimara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.