MEHMET ARAS: GENÇLERE  HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYARIZ

MEHMET ARAS: GENÇLERE  HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYARIZ
Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Süper Amatör Küme Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Yüreğir Demirspor Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları için geri sayım başladı. Antrenör Kadir Boz nezaretinde lige bilenen Bordo-Beyazlılar başarılı neticelerin altına imza atıp dikkatleri üzerine çekmeye kararlı.

Milli Beka Konfederasyonu Adana il Başkanı ve Yüreğir Demirspor Kulübü 2.Başkanı Mehmet Aras, “Yeni sezonu sabırsızlıkla beklemekteyiz. Güçlü bir yönetim kuruluna sahibiz. Teknik heyet ve futbolcu kadromuza olan güvenimiz de son derece yüksek. Hazırlıklarımız belirlenilen program doğrultusunda devam etmekte. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek başarılı sonuçların altına imza atmak arzusundayız” dedi.

“Gençlere hizmet bizim için onurdur” diyen Aras, ” Yüreğir Demirspor Kulübü başta olmak üzere imkanlarımız dahilinde amatör kulüplerimize yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Kulüplerimize maddi ve manevi destek şart… Bu anlamda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir” şeklinde konuştu. Haber: Senem ÇALIŞKAN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.