Kahve Diyarı kahve sever Adanalılara kapılarını açtı

Kahve Diyarı kahve sever Adanalılara kapılarını açtı
Yayınlama: 18.09.2023
Düzenleme: 18.09.2023 11:56
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran – Adanalı kahve tiryakilerinin yaklaşık 3 aydır sabırsızlıkla beklediği Kahve Diyarı, kapılarını açtı.

Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampüsünde hizmete giren Kahve Diyarı, eşsiz lezzetteki kahvelerini güler yüzlü personeliyle misafirlerine sunmaya başladı.

Kentlilere, hasta yakınlarına ve hastane çalışanlarına hizmet verecek olmanın heyacanını yaşadıklarını belirten işletmeci Yakup Taş, kahvenin Türk insanı için taşıdığı önemin farkında olduklarını söyledi.

Temel hedeflerinin “mutlu misafir” olduğunun altını çizen Taş, “Kapıdan giren her misafirimiz bizim için çok kıymetli. Temel hedefimiz misafirlerimizin damak tadına uygun kahveler yapmak ve kapıdan çıktıklarında onları mutlu görmek.” dedi.

– “Stres azaltmak için kahveye bekleriz”

Hastane ortamının hem hastalar hem hasta yakınları hem de sağlık personeli için stresli olduğuna değinen Taş, şunları kaydetti:
“Biz, tüm personelimiz bu bilinçle kapılarımızı açtık. Buraya gelen hasta, hasta yakını ya da sağlık çalışanı stres yüklü olacak. Biz kahvemizin tadıyla ve çalışanlarımızın güleryüzüyle onları bu streslerinden kurtarıp daha pozitif olmalarına katkı sunacağız. Bu şekilde sağlık çalışanlarının verimine olumlu etkimiz olacak. Hasta ve yakınları da tedavi sürecini daha az stresle atlatacaklar. Tüm Adanalıları bir nefes almaya, bir soluklanmaya, bir kahve içmeye bekliyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.