“KADINLAR ÜRETTİKÇE DAHA GÜÇLÜ”

“KADINLAR ÜRETTİKÇE DAHA GÜÇLÜ”
Yayınlama: 30.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – Kadınların ekonomik alanda aktif rol almasını desteklemek ve sürdürülebilir kadın girişimciliğine katkıda bulunmak için Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nca organize edilen Kadın Emeği Pazarı’nın ikincisi düzenlendi.

El emeği ile üretilen ürünlerin yer aldığı pazarda kadın kooperatifleri, stantlarında ürünlerini satışa sundu. Kadın Emeği Pazarı’nda; takı, örgü, tığ, dikiş, süsleme, boyama, çanta yapımı, örgü bebek, kanaviçe, seramik, cam, resim doğal yağlar ve benzeri alanlarda üretilen birbirinden renkli el emeği ürünler ziyaretçilere sunuldu.

“Üreten kadınlar dışarı çıksınlar, ürünlerini göstersinler “

Kadın Emeği Pazarında ürettiği çantaları satışa sunan Sema Özdemir, kadınlara tavsiyelerde bulundu. Özdemir, “ Bu işe hobi olarak başladım. Hobilerimi de kazanca çevirmeye çalışıyorum, kendimi bildim bileli bu işle uğraşıyorum. Bu etkinliklerin devam etmesini istiyorum. Devamlılığı olursa daha çok kazanacağımıza inanıyorum. Üreten kadınlar dışarı çıksınlar. Göstersinler ürettiklerini, ne kadar üreten o kadar başarılı kadın demektir benim için” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.