İşte CHP İçerisinde’ki ihanetçilerin bir göstergesi

CHP İçerisinde  Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı seçimlerden aylar öncesinden başlatılan kumpasın iç yüzü….

İşte CHP İçerisinde’ki  ihanetçilerin bir göstergesi
Yayınlama: 20.07.2023
Düzenleme: 20.07.2023 07:29
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Yusuf Kahraman – CHP İçerisinde  Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı seçimlerden aylar öncesinden başlatılan kumpas ve o kumpas içerisinde bulunanların nasıl bir çaba içerisinde olduklarının göstergesidir bu video….

Parti içerisinde Sn Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yürütülen ihanet hareketinde, bakınız sözde partinin lideri olma peşinde koşuşturan kişi ve onun figüranları ne yazık’ki partinin çeşitli en üst kademelerinde bulunmalarına rağmen, mualesef tüm ihanetleri yapmaktan geri kalmadıklarının bir belgeseli olsa gerek bu video…

O nedenle şimdi daha iyi anlaşılıyor, Sn Kılıçdaroğlu’nun kimlerle siyaset yaptığı ve nasıl bir ortam içerisinde bulunarak, tüm gayret ve çabasına rağmen, en yakınındakilerden nasıl darbe yediğinin bir kanıtıdır. Değerli Genel başkan Sn Kılıçdaroğlu mualesef hangi yana dönse oradan şamar almaktan bir türlü kurtulamıyor. Bu dünya düzeni içerisinde özellikle Ülkemizde siyaset yapmaya çalışan iyilere dürüstlere asla yer olmadığı görülüyor. Her taraf şahsi çıkar ve menfaat uğruna  ihenetci çeteleri ile dolmuş. O nedenle bu videoyu izlemenizi ve Kılıçdaroğlu’nun gerçek anlamda ülke ve ülke halkı yararına olan çabasını, kamuoyunun vijdanına bırakmamız gerekiyor sanırım.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.