KA-DER Adana Şubesi’nde kadın dayanışması

KA-DER Adana Şubesi’nde kadın dayanışması
Yayınlama: 07.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) -Kadın Adayları Destekleme Derneği (Ka-der)Adana Şubesi’nde bir araya gelen, çeşitli partilerin milletvekili adaylarının yanısıra üyelerin hazır bulunduğu kahvaltı dernek binasında yapıldı.

Kadın Adayları Destekleme Derneği Adana Şubesi olarak milletvekili adaylarımızı sahada desteklerken aynı zamanda kahvaltıda buluşturduklarını ifade eden KA-DER Adana Şube Başkanı Zuhal Özbelli “14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde aday olan hem üye kadın milletvekili adaylarımızı hem de diğer kadın adaylarımızı sahada desteklerimizin yanısıra, yaptığımız kahvaltıda bir araya getirerek kadın dayanışma örneğini gösterdik. Dernek olarak kadın adaylarımızın çoğalması ve her platformda olmalarını istiyoruz. Derneğimizin ana fikri olan kadın adaylarının çoğalması ve önümüzdeki yerel seçimlerde  kadın belediye başkan adayı, meclis üyesi, muhtar adaylarının çıkması için çalışmalarımıza hiç durmadan devam etmekteyiz. Adana kentinde kadın adaylarımızın hepsine 14 Mayıs günü yapılacak milletvekili seçimlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kadın Adayları Destekleme Derneği Adana Şube Başkanı Zuhal Özbelli tarafından organize edilen kahvaltıya, üyelerden CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, aday Ebru Yılmaz, Türkiye İşçi Partisi’nden Duygu Yılmaz, İYİ Parti 5.sıra Adana milletvekili adayı Şule Gök Tüdeş, Yeşil Sol Parti’den Tülay Hatimoğulları, Feyruze Gümüş ve diğer üyeler katıldı.

Kadın adayları destekleme derneği Adana Şubesi olarak milletvekili adaylarımızı sahada desteklerken aynı zamanda kahvaltıda buluşturduk. Üyemiz milletvekili ve milletvekili CHPden Müzeyen Şevkin , Ebru Yılmaz, Türkiye işçi partisinden Duygu Yılmaz , İYİ partiden Şule Gök Tüdeş , Yeşil Sol Partiden Tülay Hatimoğulları, Feyruze gümüş , milletvekili aday adayları ve üyelerimizin katılımıyla derneğimiz bahçesinde bir kahvaltı organizasyonu yaptık

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.