İYİ PARTİ SARIÇAM’DA 1000 KİŞİLİK İSTİFA

İYİ PARTİ SARIÇAM’DA 1000 KİŞİLİK İSTİFA
Yayınlama: 09.02.2024
Düzenleme: 09.02.2024 13:20
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkanlığı’nda Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Köse ile birlikte İlçe Başkanı Ömer Arıcı, başkan yardımcıları, asil ve yedek yöneticiler mevcut Belediye meclis üyeleri önderliğinde 1000 in üzerinde üye e-devlet üzerinden partiden istifasını verdi.

Sarıçam İlçe Kurucusu ve üç dönem İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Sarıçam Belediye Başkan A.Adayı Ahmet Köse, “Yolda bulduklarını yola çıktıklarına değişen vefayı İstanbul’da bir semt adı sanan Genel Merkeze ve soyadına güvenerek Adana’yı dizayn etmeye çalışan emeği yok sayanlara hatırlatmak isterim. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner” dedi.

” İlçe Başkanlığının anahtarını ortaya attılar”

Sarıçam Belediye Başkan A.Adayı Ahmet Köse, ” Şu ana kadar istifalarımız 1000 kişiyi buldu. Bu afaki bir sayı değil tek tek görüşülerek üyelerin kendi e-Devlet hesapları üzerinden istifa ettiklerini ve istifa sonrasında ekran görüntülerini alarak kendilerine attıklarını dile getirerek bu ekip ruhunu biz bir ilçede yapabiliyoruz ama yukarıda bunu yapabilecek duruş olmadığı için muhteşem hayaller ile kurduğumuz bu partiyi bitirdiler. Kendilerine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Av. Ömer Arıcı, “Gece gündüz demeden her türlü yaftaya maruz kalarak kapı kapı çalışan bizleri ikna ederek İYİ Parti saflarında yer almamıza sebep olan Başkanımız Ahmet Köse’ye yapılan haksızlık artık bardağı taşıran son damla oldu. Adana’da siyaseti kendi kısır çemberi içerisinde tutmaya çalışanlar şapkanızı önünüze koymanın zamanı geldi hesabımızı sandıkta göreceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.