CHP’li Sakar, Karataş’ı karış karış geziyor

ESNAF, HALK VE STK ZİYARETLERİ

CHP’li Sakar, Karataş’ı karış karış geziyor
Yayınlama: 21.12.2023
Düzenleme: 21.12.2023 16:51
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) –  CHP Karataş Belediye Başkan A.Adayı Seçgin Sakar, Karataş’ta gezmedik yer bırakmıyor.Karataş’ın tüm mahallelerinde halkla buluşan Sakar, çarşı ziyaretleriyle esnaflara projelerini anlatıyor.Karataş Alevi Kültür Derneği Başkanı Sıtkı Işık ve yönetim kurulu, Karataş Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yeşilyaprak’ı, DİSK 1 Nolu Başkanı Ersoy Kalik ve yönetim kurulunu, DİSK 2 Nolu Şube Başkanı, Serdal Çapar ve yönetim kurulunu da ziyaret eden Sakar, Karataş Belediyesi’ni yeniden partilerine kazandıracaklarını belirtiyor.

DOĞMA BÜYÜME KARATAŞLI

Doğma büyüme Karataşlı olan Seçgin Sakar, yerel seçimlerden başarı ile çıkacaklarını ifade ederek, “14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde ilçe başkanı olarak görev yapıyordum. Bu seçimlerde Karataş halkının Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan özlemini gördük. Aldığımız oy oranı ile, yerel seçimlerde de başarıyı yakalayacağız.”dedi.

KARATAŞ’TA DEĞİŞİM OLACAK

Karataş’ın yatırımlarla gelişeceğini ifade eden Sakar, “Karataş’a çekeceğimiz yatırımcılarla ilçemizi turizm potansiyeli yüksek bir ilçe haline getireceğiz.Karataş’ın komple kentsel dönüşüme ihtiyacı var.İlçemizin yenden yapılanması gerekiyor.Eğer aday gösterilirsem, Karataş Belediye Başkanlığı’nı kazanarak, ilçemizde yaşanacak olan değişimi herkes konuşacak.”diye belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.