İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adana’da konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adana’da konuştu
Yayınlama: 28.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adana’da belediye başkan aday  lansmanına katıldı.

Başkan Akşener, “Adana’da İYİ Parti’nin milletimiz için millet tarafından başlatılan bu yürüyüş sonucunda Adana’da 1 nisanda öyle bir sonuçla karşılaşacağız ki 2028 iktidarı buradan başlayacak” dedi.

“Emeklilerimize bayram ikramiyesi 7 bin TL verin”

Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 7 bin TL verilmesini söyleyen Akşener, “Onun bunun vergisini affediyorsunuz, oraya buraya dünya kadar israf yapıyorsunuz bunları kesin. Emeklilerimize bu bayramda 7 bin TL ver kardeşim. Sayın Erdoğan bunu duydu, veremem diyor ama verdireceğiz inşallah. Diyeceğiz ki sen veremezsen biz vereceğiz. Emekliye bayramda 7 bin TL ve daha sonra İYİ Parti’nin önerisidir bu her bir emeklini maaşına 11 bin TL seyyanen para verin. Emekli başı dik bir şekilde gezebilsin” ifadelerini kullandı.

“100 bin öğretmen ataması istiyoruz”

Başkan Akşener, “Öğretmen ihtiyacı kadar öğretmen yetiştirirsin. Bütün okulları öğretmen yetiştiren üniversite haline getirir ve ihtiyaç fazlası öğretmen biriktirirsen. O öğretmenleri de tahin etmezsen. Türkiye’de kanayan bir yara çıkar. 5 tane öğretmen çeşidi öğretmen olmaz. Öğrencini karşısına o insanları 5 ayrı konumda çıkaramazsın. Sayın Erdoğan bu salondan mademki duydun bizi 100 bin öğretmen ataması istiyoruz. Türkiye’nin bunu yapabilecek imkanı var. Suriyelilere para aktaracağına öğretmen tahin et” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.