İrfan Şeflek’e destek çığ gibi

İrfan Şeflek’e destek çığ gibi
Yayınlama: 25.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – Hadırlı Mahallesi’nin sevilen isimlerinden İrfan Şeflek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde mahallesini daha iyi noktalara taşımak için muhtarlığa aday olduğunu açıkladı. Hadırlıgücü Kulüp Başkanlığı’nın yanı sıra Genel Kaptanlık görevlerinde de bulunan ve bu zaman zarfı içerisinde taraflı-tarafsız herkesin gönlünde taht kuran Şeflek’e muhtarlık yolunda destek her geçen gün artıyor.

Hadırlı Mahallesi’nin sorunlarını tamamen ortadan kaldırıp daha iyi noktalara taşımak için kolları sıvadığını belirten İş insanı İrfan Şeflek, ” Her şey daha güzel olacak. İlk işimiz azalarım ile birlikte iyi bir çalışma yapıp seçimi kazanıp muhtarlık mazbatasını almak. Sonrasında ise sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar mahallemizin sorunlarıyla ilgilenip bunları ortadan kaldırmak olacak” dedi.

Şeflek, dört dönem muhtarlık görevinde bulunan ve önümüzdeki seçimlerde aday olmayacağını açıklayan Turgay Anlı’ya da bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.