GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ
Yayınlama: 10.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Ömer Demir -Erdem Akçakoyun’u spor camiasında tanıyıp da sevmeyen yoktur. İşi gücü Sarıçam Kılıçlı 1965 Spor Kulübü’nü iyi noktalara getirmek. Sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar sporcularıyla ilgilenir bunu da seve seve yapar. Akçakoyun’un bu çalışma azmi herkes tarafından da takdir görmektedir.

“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

“ Sarıçam Kılıçlı 1965 Spor Kulübü gümbür gümbür geliyor ” diyen Koordinatör Erdem Akçakoyun, “ Kulüp Başkanımız Muhammed Bağcı ve yönetim kurulumuzda yer alan isimlerle işimizi severek yapıyoruz. Tek bir amacımız var. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora yöneltmek. Bunun için de yorulmadan mücadelemizi sürdürmekteyiz” dedi.

“BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN”

Türk Futboluna yetenekli futbolcular kazandırmaya kararlı olduklarını belirten Akçakoyun, “ Yetenekli futbolcuları keşfedip önce bünyemize kazandırıyor sonra da bilgi ve birikimlerimiz ile en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızı en iyi şekilde uygulayan oyuncularımızın kısa sürede basamakları bir bir aşıp hak edilen noktaya ulaşacağına olan inancımız yüksektir. Spor kamuoyunu Sarıçam Kılıçlı 1965 futbol kulübünü yakından takip etmeyi öneriyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.