“İmza gününde satılan kitapların gelirini  derneğe bağışladılar”

“İmza gününde satılan kitapların gelirini  derneğe bağışladılar”
Yayınlama: 18.10.2023
Düzenleme: 19.10.2023 14:38
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Cumhuriyetin 100 yılı münasebetiyle Yazar  danışmanı Yeşim Özgeldi’nin organizasyonunda sevilen yazar Ahmet SATAN  için  imza günü etkinliği Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesinde yapıldı.

Şehit ve gazilerimizin onuruna yapılan imza gününde gelirin tamamı Yazar Ahmet SATAN tarafından Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesine bağışlandı.

Geçtiğimiz gün Cumhuriyetin 100.yılı sebebiyle Yazar danışmanı Yeşim Özgeldi tarafından düzenlenen imza günü etkinliğinde Yazar Ahmet Satan’ın yazdığı üç eserin satışından elde ettiği tüm gelirleri Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesine bağışlayarak diğer yazarlara örnek oldu. 1989’da Kahramanmaraş ili Andırın ilçesinde doğan Yazar Ahmet Satan’a güzel bir organizasyon düzenleyen yazar danışmanı Yeşim Özgeldi bu etkinlik hakkında bilgi verirken gazi ablası olduğunu, Gazilere sahip çıkılmasını istediğini söyleyerek “Ben aslen Adana’lıyım ve özel sektörde danışmanlık yapıyorum.

Yazar Ahmet Satan’ında  ordu mensubu olması ve kardeşim gazi Cem İrik’in ablası olmamdan dolayı, ayrı olarak gazilerimize, şehit Anne, Babalarına duyduğum minnet ve saygımdan ötürü imza gününü Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesinde yapmayı uygun buldum. Etkinliğimizin en büyük amacı imza gününde tüm kitaplarımızı satarak elde ettiğimiz geliri derneğe bağışladık. Bundan sonraki etkinliklerinin devam edeceğini” belirtti.

350 üyelerinin olduğunu ifade eden Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube başkanı Gazi Mehmet Ali Bakır ise çok güzel bir etkinliğimiz oldu katkısı olan herkese teşekkür eden Bakır “Dernek olarak Gazilerimize, şehit yakınlarımıza sahip çıkmayı her zaman ilke edindik.

Derneğimizin ayakta kalması için çeşitli etkinlikler yaparak üyelerimizinde yardımları ile şehit eşlerine, çocuklarına ve Gazilerimize yardım ederek onların bir nebzede mutlu olmalarını sağladığımız için bizlerde çok mutlu olduklarını “söyledi.

Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesinde yapılan imza gününe bir çok dernek yönetimi , iş insanları, İş Kadını Yeliz Çayhan Ürgenç, Borsa lisesi mezunlarından Prof. Dr Abdulkadir Yaşar, Yazar danışmanı Yeşim Özgeldi, Borsa lisesi mezunlar dernek başkanı Adem Sungurtekin ve halkın bir araya gelmesiyle çok sayıda katılım sağlanırken etkinliğin sonunda Yazar Ahmet Satan’a dernek yönetimi tarafından onursal üyelik verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.