CW Enerji’den 30,9 milyon dolarlık GES anlaşması

CW Enerji’den 30,9 milyon dolarlık GES anlaşması
Yayınlama: 04.10.2023
A+
A-

(İHA) – CW Enerji, 30,9 milyon dolarlık GES anlaşmasına imza attı. Anlaşmaya göre CW Enerji, firma için Kars’ta yer alan bir arazi üzerine 32 bin kilovat (kWe) kapasiteli güneş enerjisi santrali kuracak.
CW Enerji iş birliği yaptığı firmalara bir yenisini daha ekledi. CW Enerji ile Çemtaş Çelik arasında bir anlaşma imzalandı. 30,9 milyon dolarlık anlaşmaya göre CW Enerji, Çemtaş Çelik için Kars’ta yer alan bir arazi üzerine 32 bin kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali (GES) kuracak.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, yeni bir anlaşmaya daha imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, Çemtaş Çelik firması ile güzel bir anlaşmaya imza attıklarını ifade ederek, “Firma ile yaptığımız anlaşmaya göre, şirketimiz ile Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ arasında GES projesi yapımı amacıyla geliştirdiğimiz Kars ilinde yer alan bir arazi üzerine güneş enerjisi santrali kurulumu konusunda arazi bedeli dahil olmak üzere KDV hariç 30 milyon 939 bin 077,75 USD tutarında anlaşma sağlandı. Anlaşmamız çerçevesinde Kars’a Çemtaş Çelik için 32 bin kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştireceğiz. Anlaşmamız iki firma için de hayırlı olsun” dedi. Böylesine değerli bir projeye dahil oldukları için oldukça mutlu olduklarını belirten Yılmaz, güneş enerjisi sektöründe güçlü anlaşmalara imza atmaya devam edeceklerini kaydetti.

Sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışı
Sektöründe güçlü iş birliklerine imza atarak daha sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamayı sürdüreceklerini ifade eden Yılmaz, “Kurulduğumuz günden bu yana sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışıyla yol alıyoruz. İmza attığımız iş birlikleri ile de ülke ekonomisine katkıda bulunduğumuz için mutluyuz. Müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
Yılmaz, yeni iş birliklerine imza atmaya ve katma değerli ürünleri ile sektör adına kazanımlar sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.