İkinci turda mutlaka kazanacağız!

İkinci turda mutlaka kazanacağız!
Yayınlama: 15.05.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı liderleriyle düzenlediği ortak açıklamada, “Hiç kimse bir oldu bittiye heveslenmesin. İkinci turda mutlaka kazanacağız” dedi

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde Millet İttifakı liderleriyle birlikte ortak basın açıklaması düzenledi. Henüz kesinleşmeyen sonuçlara göre cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kaldığına işaret eden Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın “balkon konuşması”nı da eleştirdi. Seçimin balkonda kazanılmayacağını kaydeden Kılıçdaroğlu, “Hiç kimse bir oldu bittiye heveslenmesin. Seçim balkonda kazanılmaz” dedi.

Her türlü mücadeleyi yapacağız

Konuşmasında seçime katılım oranının yüzde 90’a yaklaştığına değinen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Erdoğan, bütün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Herkes bunu görecek. Geçici sonuçlar şunu gösterdi ki Erdoğan beklenen sonucu alamadı. Toplumdaki değişim talebi yüzde 50’nin üzerindedir. AK Parti’deki oy kaybı da bu gerçeği göstermektedir. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca, Türkiye için milletimizle beraber bu ülkeye hakkı hukuku ve adaleti getirmek için her türlü mücadeleyi yapacağız. Halkımız emin olsun, mutlaka ama mutlaka kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.