Kanlı:Kapımız, gönlümüz sonuna kadar açık!

Kanlı:Kapımız, gönlümüz sonuna kadar açık!
Yayınlama: 13.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da mevcut potansiyeli ve yakaladığı rüzgârı sahada aldığı somut sonuçlarla taçlandırıyor. Seçime saatler kala şimdi de partiye yeni katılımlar yapılan MHP’de İl Başkanı Yusuf Kanlı, tarihe not düşülecek mesajlar verdi.

SARIÇAM’DA MUHTEŞEM COŞKU…

MHP Sarıçam İlçe Teşkilatının Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde düzenlediği “Birlik-Beraberlik” konulu açık hava toplantısı muhteşem görüntülere sahne oldu. Sarıçam sakini binlerce vatandaş ellerinde üç hilal bayraklarıyla protokolü ve milletvekili adaylarını program süresince yalnız bırakmadı. Kadını-erkeği, genci-yaşlısı meydana toplanan vatandaşların coşkusu ve heyecanı programın bitimine kadar devam etti.

MHP ADANA’DA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Programın sürprizi ise MHP’ye yeni katılımların yapılması oldu. 500 kişiyi temsilen 52 kişi MHP saflarına geçti. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Milletvekilve Adayları Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Milletvekili Adayları, Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, KAÇEP Temsilcileri, muhalif partilere mensup 52 kişiye üç hilal rozeti taktılar.

ÜÇ HİLAL ÇATISI ALTINDA BULUŞMAYA DAVET EDİYORUM

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı konuşmada,  özetle şunları söyledi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve dava arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni değiştireceklerini, ülkemizi eyaletlere böleceklerini, bebek katillerini serbest bırakacaklarını söyleyen bir ittifak var karşımızda. Seçime saatler kala daha da çirkefleşiyorlar. Erzurum’da provokasyon yapan FETÖ, PKK destekli ihanet şebekeleri dün de Sayın Muharrem İnce’ye, demokrasiye  şantaj yaptılar. Kendisini milliyetçi, ulusalcı olarak ifade eden insanlarımızın ihanete ortak olmalarına gönlümüz razı değil. Yeniden düşünmeye, kararlarını gözden geçirmeye, üç hilal çatısı altında buluşmaya davet ediyorum. Kapımız, gönlümüz sonuna kadar açıktır.”

DÜNYADA “ASRIN SEÇİMİ” DENİYOR

Kanlı, şöyle devam eti:

“Kıymetli hemşehrilerim. Önümüzde öyle bir seçim var ki, sonucu, küresel dengeleri alt üst edeceği için bütün dünyada ona ‘Yüzyılın seçimi’ deniyor. Bu seçimde bölücü muhalefetin oluşturduğu ittifak kazanırsa, Türkiye’nin kendi kabuklarına çekilmesi, terörün yeniden tırmanması, bugün gür çıkan sesinin kesilmesi sağlanmış olacak ve zalimler bayram edecek. Eğer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa, MHP ve Cumhur İttifakı kazanırsa Türk dünyası ve İslam Dünyası bayram edecek. Karar sizin.” ifadesini kullandı.

“VER OYUNU, BOZ ŞEREFSİZ OYUNU!”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Hangi partili olursanız olun, sözümüz, ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyenler içindir. Bu öyle bir seçimdir ki telafisi yok, geri dönüşü yok, alternatifi yok. Soğan bulunur ama vatan bulunmaz, patates ekersin tekrar çıkar ama şehitler geri gelmez, yetimlerin, dul eşlerin, anaların, babaların yüzü gülmez. O yüzden, sandığa giderken kimliğinizi, seçmen bilgi kağıdınızı ve bir de vicdanınızı asla unutmayın. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle ‘Ver oyunu, boz şerefsiz oyunu’. Sadece oyu vermekle kalmayın, tüm yakınlarınızı, komşularınızı da sandığa götürün.” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.