20 ARALIK DÜNYA TRİP ATMA GÜNÜ

20 ARALIK DÜNYA TRİP ATMA GÜNÜ
Yayınlama: 20.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Toplumda sıkça karşılaştığımız ve pek çok kişi tarafından eğlenceli bulunan trip atma davranışı, sosyal medya kullanıcıları tarafından çeşitli paylaşımlarla gündemde yerini aldı.

Seveni de, sevmeyeni de bolca bulunan ‘trip atma’ alışkanlığı, internet aleminde bir kez daha gündeme gelmeye başardı. 20 Aralık Dünya Trip Günü kapsamında paylaşılan esprili mesajlar, karikatürler ve görseller arama motorlarında yoğun ilgi gördü. Bu davranış biçimi, toplumsal iletişimde yerini alırken, genç kesim başta olmak üzere her yaş grubundan insanı etkisi altına alıyor. İlişkilerde sıklıkla başvurulan bu yöntem, zaman zaman kasıtlı olarak kimi zaman da farkında olmadan sergileniyor.

20 ARALIK DÜNYA TRİP GÜNÜ NEDİR

Günümüzde trip atma sinir bozucu bulunan ve genellikle anlayış beklemek adına sorunlar açıkça tartışılmadan tercih edilen bu davranış tarzı, çözüm getirmek yerine sorunları büyütebiliyor ve ilişkilerde gerginliği fazlaştırabiliyor. İşte tam da bu sebeple trip atma eylemi, çeşitli perspektiflerden değerlendirilip analiz edilmesi lazım.

20 Aralık’ta Dünya Trip günü sosyal medya platformları espriler, görseller ve mesajlarla yine şenlendi. Trip atmanın yaygın ve renkli dünyasına dair gülümseten ve düşündüren içerikler, kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu özel günde insanlar, ilişkilerdeki bu alışkanlık hakkında mizahi bir dille seslerini duyurdular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.