Hürriyet Mahallesi sakinleri yeniden Hıdır Koluman’ın yanında

Hürriyet Mahallesi sakinleri yeniden Hıdır Koluman’ın yanında
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Adana’nın Seyhan’da bulunan mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’nde 5 dönemdir muhtarlık yapan ve Türkiye Muhtarlar Derneği Seyhan Şubesi Başkanı olan Hıdır Koluman, “Hürriyet Mahallesi sakinlerine hizmet etmeyi kendimize görev edindik. Mahallemi seviyorum” diyerek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden muhtar adayı oldu.

5 DÖNEMDİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞTI

Hürriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen muhtar Koluman, adaylık konusunda seçmenlerinin görüşlerini aldı.Hürriyet Mahallesi sakinleri de yeniden Koluman’ın muhtar adayı olmasını istediler.Koluman’ın 5 dönemdir özveri ile çalıştığını belirten mahalle halkı, yeni dönemde de O’nu muhtar olarak görmeyi istediklerini belirttiler.

MAHALLEYİ İLERİYE TAŞIDI

Mahallesini, alt yapısından üst yapısına, çevre düzenlemesinden asfaltlama yapılmasına, elektrik ve su sorunlarının çözüme kavuşmasına kadar, pek çok konuda ileriye taşıyan Hıdır Koluman, aynı zamanda da Yenibeygücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan çocuklara ve gençlere de hizmet veriyor.

ŞEREFLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

Muhtar Koluman mahallenin sorunlarına hakim olduğunu belirterek, “Önümüzdeki dönemde de mahalle halkıma hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğim.Kıymetli mahalle sakinlerimin muhtarlığa gelip, muhtarım adayımız sizsiniz demeleri beni son derece memnun etti ve onure oldum.Hürriyet Mahallesi halkına hizmet etmek benim için bir şereftir, herkese çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.Mahallemi seviyorum.Önümüzdeki dönemde de yapacak çok daha fazla işimiz var.”dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.