Huriye Küpeli Kan, “Adana’ya kadın eli değecek”

Huriye Küpeli Kan, “Adana’ya kadın eli değecek”
Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Huriye Küpeli Kan, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi için hazırlıklarını sürdürüyor.

1 Eylül 2018’den bu yana Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adana Vali Yardımcısı olarak görevini sürdüren Kan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığı için istifasını sunmasının ardından siyasete hızlı bir giriş yaptı, tüm ilçelerde yoğun bir program gerçekleştiriyor.

23 yıl, güzel ülkemin il ve ilçelerinde, Cumhuriyetimizin Türk kadınına vermiş olduğu olanakla, Kaymakam ve Vali Yardımcısı olarak onur ve gururla aziz milletimize hizmet ettim diyen Huriye Küpeli Kan, bu süre içerisinde edindiği bilgi ve devlet deneyimini seçilmiş bir makamda sürdürmek istediğini belirtti.

Kendisine görev verildiği takdirde Adana’nın her yönden gelişip kalkınması için çok önemli projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Huriye Küpeli Kan, “Bereketli topraklar üzerinde kurulu Adana’mız için, Türkiye’miz için, kutlu davamız için canla başla mücadele ediyoruz. Bu yörenin bir insanı olarak Adana’yı da Adanalıları da çok iyi tanıyorum. Devlet tecrübemizle kentimizin tüm sorunlarını hızla çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Adana’ya kadın eli değecek ve Adana’mız yeniden plakası gibi Türkiye’nin 1 numaralı şehri olacak” dedi.

Yumurtalık’tan Karataş’a, Pozantı’dan Tufanbeyli ve Aladağ’a kadar tüm ilçelerimizi ziyaret ettiğini belirten Huriye Küpeli Kan, “Adana’daki 15 ilçemizin tamamını ziyaret ettik. Buralarda teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geldik. Adana’mızı bu birlik ve beraberlik şuuru ile hak ettiği saygın konuma getireceğiz.” dedi.

Kente dair tüm projelerimizi, çözmek istediğimiz sorunları, Adana’nın nasıl kalkınacağını ve Çukurova’nın bu güzel şehrinin marka değerinin nasıl yükseltileceğini devlet deneyimi ile çok iyi bildiklerini aktaran Huriye Küpeli Kan, “Bu yol Yüce Türk milletinin yoludur. Bu kutlu dava için sahada olmaktan mutluyum. Rabbim kutlu davamız yolunda bizleri mahcup etmesin.” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.