Hatipoğlu ASKON’da işadamlarıyla buluştu

Hatipoğlu ASKON’da işadamlarıyla buluştu
Yayınlama: 28.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana’da Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Erdal Hatipoğlu, lojistikte büyük rol alan nakliyeciler sitesini ziyaret etti, Şakirpaşa Mahallesi’nde halkla buluştu, esnaf ziyaretleri yaptı.

Hatipoğlu, Seyhan’da kaybedilen 10 yıllık hizmet hasretini 1 Nisan’dan itibaren sona erdireceklerini, yatırım ve istihdamı artırıcı projelere desteğin de öncelikleri arasında olduğunu söyledi.

Çermikliler Derneği’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Hatipoğlu, birçok ilden büyük Seyhan’ın ve Seyhanlıların belediye hizmetlerine susadığını kaydetti. Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi’ni de ziyaret eden Hatipoğlu, Yönetim Kurulu toplantısında ASKON Şube Başkanı Recep Çalışkan, Yönetim Kurulu üyeleri Abdulvahap Bilge, İlker Medeni, Atilla Yağmur, Sedat Aydın, İsa Tunçöz, Kurtuluş Şengül, İsa Topal ve Kayhan Dağdanaşar’a projelerini anlattı.

 

Toplantıda, Adana ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacak projeler istişare edildi. Adana’yı daha ileriye taşımak için yapılabilecek çalışmaların da ele alındığı programda konuşan AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, “56 ilden daha büyük olan Seyhan ilçemizin sorumluluğunu üstlenmeye, sorumluluk almaya hazırız. Kendimi Seyhan’a ve Seyhan’da yaşayan değerli halkımıza hizmete adayacağım. Halkımıza hizmet yolunda istihdamı artırıcı projelerin içinde olacağız. Yatırım, istihdam ve üretimin artmasına yönelik programlar önceliklerimiz arasında olacak. Seyhan’ı gerçek belediyecilikle buluştururken, işadamlarımızın da desteğiyle şehrimizin kalkınmasına hizmet edeceğiz. Kentimizde yatırım yapan, istihdam sağlayan işadamlarına destek olacak, yatırımın önünü açacak çalışmalar yapacağız. Seyhan halkı hizmete susamış durumda. 10 yıldır yaşanan hizmet kaybına, hizmet hasretine son vermek için 1 Nisan’dan itibaren 2 kat fazla çalışacak, Seyhan’ımızı layık olduğu gerçek belediyeciliğe kavuşturacağız. Seyhan’ın tüm problemlerine hakimiz. Bu problemleri sona erdirecek projelerimizle hizmete hazırız. İşadamlarımızın da desteğiyle Seyhan ilçemizin, Adana’mızın gelişimine katkı koyacağız” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren ASKON Adana Şubesi Başkanı Recep Çalışkan da, Hatipoğlu’nu başarı diledi. Çalışkan, ASKON olarak Adana’nın marka şehir olması yolunda çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.