Gökbez Parkı Şekil Almaya Devam Ediyor

Gökbez Parkı Şekil Almaya Devam Ediyor
Yayınlama: 13.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi )Gökbez Mahallesi’ne, belediyenin kendi personeli tarafından yapılan Pozantı’nın en büyük parkında çalışmalar hızla devam ediyor.

Bittiğinde çocukların ve Pozantılılar’ın vazgeçilmesi olacak olan Gökbez Parkı’nda, dinlenme alanları, yürüyüş alanı, amfi tiyatro, voleybol ve basketbol sahası, mescit ve WC gibi birçok materyalin bulunacak. Belemedik ’teki büyük çocuk oyun parkının, Gökbez Parkı’na monte edilmesiyle birlikte Pozantılı vatandaşlar şimdiden çocuklarıyla birlikte Gökbez Parkı’nda vakit geçirmeye başladılar bile. Özellikle mesai saatinden sonra gün batımıyla birlikte Çakıt Çayı’nın serinliğinde çocuklar oyun alanında oynarken aile bireyleri de çınar ağaçları içerisinde günün yorgunluğunu çıkarıyor.

Pozantı Belediyesi ekipleri yer altından gidecek olan elektrik ve su borularını döşemesini bitirirken bir yandan da mescit ve tuvaletlerin yapımı devam ediyor. Kurulan damlama sulama sistemiyle de 160 adet çınar ağacı aynı anda sulanarak, ağaçların daha gür büyümesi sağlanıyor.

“BİRBİRİNE İNANMIŞ AKILCI PERSONEL YAPIMIZ VAR”

Gökbez Parkı’nın yapımıyla ilgili sık sık sosyal medya hesabında yapılan çalışmaları paylaşan Başkan Mustafa Çay, “Pozantı Belediyesi olarak, bizim milyonlarımız. Ama birbirine inanmış akılcı, alanında usta personel yapımız var. Pozantı tarihinin en büyük ölçekli 30 dönüm arazisi üzerine yapmakta olduğumuz Gökbez Parkı’mızda emeğin farkına varamayacağınız her aşamayı gösteriyoruz. Bu ölçekli bir parkı ihale ile müteahhitlere versek, yaklaşık 20-25 milyon lira maliyet çıkar. Biz bize, atölye ekibimiz, kendi araçlarımız ve insan gücümüzle 3-5 milyona bitireceğiz, inşallah” şeklinde konuşarak, vizyon ve aklın birleştiği her projenin Pozantı’nın gelişimine öncülük ettiğini ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.