Girgeç, “Biz her zaman ‘Önce ülkem ve milletim’ diyoruz

Girgeç, “Biz her zaman ‘Önce ülkem ve milletim’ diyoruz
Yayınlama: 17.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) –Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, “Biz her zaman ‘Önce ülkem ve milletim’ diyoruz ve demeye devam edeceğiz.” mesajı verdi.

MHP heyeti iftar programına misafir oldu

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği, Adana Öğretmenevi’nde iftar verdi. İftara, sendikaların şubelerinden yoğun bir katılım oldu. Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç’in ev sahipliğinde yapılan programa MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekilleri ve Adayları Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Milletvekili Adayı Uğur Öztürk, MHP Adana Milletvekili Adayları Yusuf Baş, Adem Gündoğan, Zekeriya Siverekli ve Mahmut Tülek de misafir olarak katıldılar.

Milyonlarca bir kitleyi temsil ediyor

İftar programının açılışında konuşan Durdu Mehmet Girgeç, Türkiye Kamu-Sen olarak bir taraftan sendikal faaliyetler kapsamında çalışanların haklarını savunduklarını, diğer taraftan ise ülkenin birliği ve dirliği için milli sorumluluk duygusu içinde hareket ettiklerini söyledi. Yüz binlerce sendika üyesinin, aileleriyle birlikte milyonlarca bir kitleyi temsil ettiğini vurgulayan Girgeç, “Biz her zaman ‘Önce ülkem ve milletim’ diyoruz ve demeye devam edeceğiz.” mesajı verdi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemi…

14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimlerin önemine değinen Girgeç “14 Mayıs seçimi, bir siyasi tercihin çok ötesinde, emperyalizmin Türkiye’mize yönelik tuzaklarını bozma, Türk Milleti’nin zillete düşmeden var olma, Türk ve Türkiye Yüzyılını en güçlü şekilde inşa etme tercihi olmalıdır. Çünkü 14 Mayıs seçimi, sonuçları itibariyle ülkemizin önümüzdeki bir asra istikamet tayin edecek kadar büyük bir ehemmiyeti taşımaktadır.” ifadesini kullandı.

Kanlı ve Varlı’dan Türkiye Kamu-Sen’e övgü…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da yaptıkları konuşmalarda, Türkiye Kamu-Sen’in ve bağlı sendikaların milli vasfına vurgu yaptılar. Kanlı ve Varlı; ilkeli, yerli, milli, cesur sendikacılık anlayışını temsil eden Türkiye Kamu-Sen’in çalışma hayatında bir yıldız gibi parladığını, hizmet alan devlete ve hizmet sunan çalışanlara ve ailelerine güven verdiğini ifade ettiler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.