GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, YÜREĞİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, YÜREĞİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Yayınlama: 22.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz bir dizi ziyaret ve program için geldiği Adana’da, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret programına Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, AK Parti Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru, Faruk Aytek, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan ile beraberindekiler eşlik etti.

Başkan Kocaispir, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’a Yüreğir Belediyesi tarafından bugüne kadar yapılan ve devam eden çalışmalarla yatırımlar hakkında bir sunum gerçekleştirdi. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, başarılı çalışmalarından dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i tebrik etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir; “Yerel Yönetimlerden Sorumlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ı Adana’mızda misafir ediyoruz. İl Bakanlığımızda teşkilatımızla bir araya geldikten sonra, Başkanımızı Belediyemizde ağırladık. İlçemizde ve şehrimizde yapılan çalışmalara yönelik istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.” dedi.

Başkan Kocaispir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yılmaz’a kendilerine verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Kocaispir, Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’a günün anısına hediye takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.