GAZETECİLİK ÖĞRENCİLERİ KİTAPLARLA BULUŞTU

GAZETECİLİK ÖĞRENCİLERİ KİTAPLARLA BULUŞTU
Yayınlama: 17.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – Okurların merakla beklediği 7. Mersin CNR Kitap Fuarı, bu yıl okuyucuyu aralarında Yapı Kredi, İş Bankası, Kırmızı Kedi, İnkılap, Destek, Sel, İndigo, Ephesus, Kafka, İşler, Can ve İthaki’nin de olduğu 100’den fazla yayıneviyle buluşturdu.

Yıl boyunca Mersinli okurlar tarafından merakla beklenen fuar Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi ziyaretçilerine kapılarını açtı. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) iş birliği ve KOSGEB desteği ile düzenlendi.  Sektörün en öncü yayınevi, yayıncı, basın yayın kurumları, üniversite ve dershaneler, araştırma ve kültür merkezleri, yayın grupları ve telif ajansları aynı çatı altında buluştu.  Mersin ve çevresinde eğitim gören 1 milyon öğrencinin sabırsızlıkla beklediği fuarda, her yaş grubuna hitap eden hikayeden romana, şiirden YKS hazırlık süreç kitaplarına kadar, farklı içerikte milyonlarca kitap sergilendi.

MERSİN CNR KİTAP FUARI HER YAŞA HİTAP ETTİ

7.Mersin CNR Kitap Fuarını ziyaret eden aralarında gazetecilik 12. sınıf öğrencilerinde bulunduğu her yaştan öğrenciler kitapları inceledi. 12. sınıflar sınav hazırlık süreçlerine uygun kitapları tercih ederken, lise 1. ve 2. sınıflar romanlarla ve şiirlerle buluştu.

Ortaokul öğrencileri stantları gezerek hikayeleri tercih etti. Fuar çeşitli kitaplarıyla öğrencilerin dikkatini çekti. Test kitaplarıyla romanlara öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

 

 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.