Gala Premium ve İzol Börek Coffee Ceyhan’da sizleri bekliyor

Gala Premium ve İzol Börek Coffee Ceyhan’da sizleri bekliyor
Yayınlama: 03.09.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Ahmet Gerçek/Sema Başaran- Ceyhan-Çamlıyol’da bulunan Gala Premium Düğün Organizasyon Salonu sizleri bekliyor.

Tasarımını Ceyhanlı işadamı Ali Tutar’ın yaptığı Gala Premium Düğün Organizasyon Salonu, Çağatay ve Hüseyin Tutar’ın işletmeciliğinde büyük ilgi görüyor.

Söz, nişan, kına, düğün ve özel günleriniz gibi önemli günlerin değişmez mekanı Gala Premium Düğün Organizasyon Salonu’nun konser organizatörlüğünü ise Ceyhan’ın önemli ismi Jasmin Organizasyon Menajerlik sahibi Hamza Çetin yapıyor.

Çetin, objektifimize kardeşi Emre Çetin ve yeğeni Saim Çetin ile takıldı.İşadamı Ali Tutar ile oğulları Çağatay ve Hüseyin Tutar aynı zamanda İzol Börek Coffee Ceyhan Şubesi ile de hizmet veriyorlar.İşletmenin başarılı ekibi Ergün, İbrahim ve Melike fotoğrafta görülüyorlar.

Jasmin Organizasyon Menajerlik sahibi Hamza Çetin ile birlikte Ali Tutar ve oğulları Ceyhanlılara büyük hizmetler veriyorlar.İşadamı Ali Tutar işletmelerinin tasarımlarını yaptığı için kendisiyle gurur duyuyor.

İzol Börek Coffee günün her saatinde sıcak-soğuk içecekler ile birlikte 0.322.6112724 nolu telefondan siparişlerinizi ve özel toplantılarınız için sizleri bekliyor. Gala Premium Düğün Organizasyon Salonu’na ise 0.544.4591929 Whatsaap hattından ve Jasmin Organizasyon Menajerlik’e ait 0.543.5526655 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.