Fatih Mehmet Kocaispir MHP Adana İl’de coşkuyla karşılandı

Fatih Mehmet Kocaispir MHP Adana İl’de coşkuyla karşılandı
Yayınlama: 22.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mevcut Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyarette coşkuyla ve sevinçle karşılandı.

Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Ak Parti Milletvekilleri Sunay Karamık, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru ve beraberindeki heyetle MHP Adana İl Başkanlığı’na gelen Kocaispir’i, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Ayşe Sibel Ersoy, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP il yöneticileri, teşkilat başkanları birlikte karşıladılar. Ziyarete DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk da eşlik etti.

Fatih Mehmet Kocaispir’in konuşmasının başında daveti üzerine Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milliyetçi Hareket’in Kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş ve şehitlerin ruhları için Fatiha okundu. Kocaispir, önemli mesajlar verdiği konuşmasında “Artık bu şehir bu kibirli anlayıştan, bu ayrımcı yaklaşımdan kurtulmalı ve devletimizle, hükûmetimizle uyum içinde daha güzel hizmetlerle tanışmalı” dedi.

İŞİNDEN ÇIKARTILAN BİNLERCE İŞÇİNİN SORUNU

İyi Parti, terör örgütünün siyasi temsilcisi olduğu bilinen HDP ve diğer bazı siyasi partilerin oluşturduğu ittifak ile elde edilen ve CHP’li Zeydan Karalar’ın yönetiminde bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi’nden çıkartılan binlerce mağdur işçinin sorunlarına da değinen Kocaispir, “Sırf kendi fikirlerinden ve görüşlerinden değil diye, sırf ülkücü diye, ekmeğinin peşinde olan kardeşlerimiz, başkalarına alan açmak için işten çıkartıldı. Biz o dönemde gerçekten mağdur olan kardeşlerimize kendi çapımızda ellerimizi uzattık. Çünkü hepimiz bu vatanın evlatlarıyız, bu toprakların çocuklarıyız. Kaybedecek hiçbir insanımız yok. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde il başkanımızla, teşkilatımızla istişare yaparak o mağduriyeti gidereceğiz. Çok açık ve net.” şeklinde konuştu.

BAHÇELİ VE ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını arz eden Fatih Mehmet Kocaispir, “Başta Sayın Devlet Bahçeli büyüğümüze, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve desteklerini esirgemeyen siz değerli hemşehrilerime şükranlarımı, hürmetlerimi arz ediyorum. Sayın büyüklerimizin manevi desteği ve duası bizim için çok kıymetli. Onların başını öne eğdirmeyelim. Sayın Cumhurbaşkanımız da, Sayın MHP Genel Başkanımız da Adana’yı istiyorlar. Allah nasip ederse, sadece Büyükşehir Belediyesini değil, 15 ilçemizi kazanalım, değerli büyüklerimize hediye edelim.” ifadesini kullandı.

KANLI: FATİH MEHMET KOCAİSPİR, 1 NİSANDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLACAK

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da, “Bildiğiniz gibi Cumhur İttifakı masada değil meydanlarda kuruldu. Cumhur İttifakı o ruh ile, o inanç ile hareket etmekte, o azim ile birlik ve beraberlik içinde el ele, omuz omuza yoluna devam etmektedir. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir, 1 Nisan günü inşallah Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak. Biz başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 ilçemizin alayına talibiz ve kazanacağız.” diye konuştu.

“BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU”

İP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Taş’ın “CHP’nin işten çıkarttığı 4 bin işçiyi geri alacağız” sözüne de atıfta bulunan Kanlı, “Efendim biri çıkmış, belediyeden çıkarılan işçileri geri alacağını söylemiş. O işçilerin çıkarılması kararının altında sizin partinizin onayı var. Kendileri çıkarıyorlar kendileri alacaklarını söylüyorlar. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Biz, Fatih Başkanımıza güveniyoruz. Fatih Kocaispir Başkanımıza inancımız ve güvencimiz tamdır.” ifadesini kullandı.

OZAN GÜLAÇTI: BİZ BİR AİLEYİZ

Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ise şunları söyledi:

“Yıllarca belediyelerde omuz omuza mücadele verdik. Burası da bizim evimiz. Biz bir aileyiz. Önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de hep beraber yine sahada birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Adana Büyükşehir Belediyesini bu yalan, bu algı zihniyetinden, bu hizmetsizlik siyaseti yapan zihniyetten kurtaracağız. Sokak, sokak gezeceğiz, her haneye, her gönle gireceğiz. Adanalıları gerçek hizmet anlayışıyla, Fatih Mehmet Kocaispir Başkanımızla, 15 ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte kazanacağız; Cumhur İttifakı’nın bayrağını göndere birlikte çekeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.