ŞAHİNOĞLU, TOROS TV’DE KONUŞTU

ŞAHİNOĞLU, TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 21.07.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut – Kizildağ Yaylası Köylerarası futbol turnuvasında mücadele eden Çatalanspor’un Başkanı Coşkun Şahinoğlu, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Şahinoğlu, herkesi turnuvalarını izlemeye davet etti.

Hafta sonunda Kızıldağ Yaylasında büyük bir heyecanın yaşandığını belirten Coşkun Şahinoğlu, “Bu heyecanımıza sizlerde ortak olun. Hafta sonu yaylamıza gelerek bizlere destek olabilirsiniz. Birçok spor adamı maçlarımızı izleyerek bizlere büyük bir güç veriyorlar. Hepsine çok teşekkür ederim” dedi.

Turnuvada oynadıkları iki karşılaşmada bir galibiyet bir de beraberlik aldıklarını dile getiren Şahinoğlu, “Antrenörümüz Ali Birbiçer’in önderliğinde başarılı olmayı hedefliyoruz. 2 kez final oynadık, bir kez de şampiyon olduk. Bu başarımızı bu yılda tekrarlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Kızıldağ Yaylası turnuvasında mücadele eden takımların başkanlarından oluşan kulüpler birliği kurduklarını ve sık sık bir araya geldiklerini anlatan Çatalanspor Başkanı Coşkun Şahinoğlu, “Yöremizde amatör spor kulübü yok. Bu yıl değil de, gelecek yıl Karaisalıspor’u ayağa kaldırmayı amaçlıyoruz. İlçemizdeki gençleri sporla kucaklamak en büyük hedefimiz” ifadesini kullandı.

Kızıldağ Yaylası ile Aladağ ilçemizde yapılan turnuvanın şampiyonlarının ayrıca maç yapmasını istediklerini ancak bir türlü kısmet olmadığını vurgulayan Şahinoğlu, “Bu her zaman için gündemde. Ama bir türlü gerçekleşmiyor. Çünkü, burada oynayan sporcular Aladağ’da da mücadele ediyor” dedi.

Turnuvalarının tüm ilçelere yayılması için çalıştıklarını ifade eden Coşkun Şahinoğlu, “Bu yıl Aladağ ilçemizden iki takım katıldı. Pozantı’dan da katılmasını bekliyoruz. Diğer ilçelerden de takımlar olursa çok mutlu oluruz. Turnuvamızın daha da genişletilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.