Erdem:Yerel seçimlerde de Ceyhan’da oy patlaması yapacağız

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem,  Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden tekrar belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Erdem:Yerel seçimlerde de Ceyhan’da oy patlaması yapacağız
Yayınlama: 27.11.2023
Düzenleme: 27.11.2023 16:28
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Yaklaşan yerel seçimler nedeni ile Ceyhan Belediye Başkanlığına yeniden talip olan başarılı Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP İl Başkanlığı’nda yapılan bir toplantı ile dosyasını il Başkanı Dr.Anıl Tanburoğlu’na teslim ederek başvurusunu gerçekleştirdi.

CHP Adana İl Başkanı Dr.Anıl Tanburoğlu adaylık başvurusu toplantısında partisine ilginin büyük olduğunu söyleyerek, “Merkez Yürütme Kurulu’nun aldığı kararlar, il başkanlığımıza iletildi. Belediye başkanlığı ile belediye meclis üyelik aday adayları için son başvuru tarihi bugün.Yöneticilerin istifa etmesi, devlet memuru olan aday adaylarının başvuruları bugün son gün olduğu için, yoğunluktan dolayı belediye başkan aday adaylarını İl Başkanlığımızda kabul ediyoruz. Bugün de Ceyhan Belediye Başkanımız Hülya Erdem dosyasını teslim etmek üzere il başkanlığımıza geldi. Hayırlı ve uğurlu olsun, başarılar diliyoruz.Yeni bir başlangıç yapmış olan Cumhuriyet Halk Partimizde yeni bir umutla yerelde istişaremizi kuvvetlendirerek, 31 Mart’taki seçimi atlattıktan sonra genelde iktidara doğru bu yolda hepimize büyük görevler düşüyor. İktidar yürüyüşümüzde el ele kol kola birlikte başaracağımıza inanıyorum, şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem, 2024 Mart ayında yapılacak belediye seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden tekrar başkanlığa aday adayı olarak il başkanlığına dosyasını teslim etmeden önce yaptığı açıklamada “Öncelikle teşkilatımıza teşekkür ederim. Dosyamızı hazırladık ve heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum. Bu heyecanımızı çalışma dönemimizde kaybetmedik. Ceyhanlıların demokratik olarak verdiği oylara bugüne kadar sahip çıktım. Bugün de Cumhuriyetimizin 100.Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bize vermiş olduğu seçme ve seçilme hakkı ve kadınlara verdiği değer nedeniyle bir kez daha saygıyla rahmetle anıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde %53 gibi bir oyla ileri taşıdığımız oylarımızı aynı hedefle yerel seçimlerde de ileriye taşıyacağımıza inanıyorum ”dedi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.