Erbakan, 87 seçim bölgesinde de kendi adaylarımız ve logomuzla seçime giriyoruz

Erbakan, 87 seçim bölgesinde de kendi adaylarımız ve logomuzla seçime giriyoruz
Yayınlama: 14.04.2023
A+
A-

TOROS( Haber Merkezi) – Partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, “Türkiye’deki 87 seçim bölgesinin 87’sinde birden eksiksiz ve istisnasız bir şekilde kendi logomuz ve kendi adaylarımızla ancak Cumhur İttifakı’nın çatısı altında inşallah seçimlere gireceğiz. Böylelikle tam 21 senelik Meclis hasretine son vereceğiz. 21 sene sonra Milli Görüşü yeniden Meclis’e taşıyacağız Allah’ın izniyle” dedi.

Yeniden Refah Partisi, Ankara ATO Congresium’da ‘Türkiye’nin Değerleri’ konseptiyle aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Erbakan, “Cumhur İttifakı’na katılmamızın en önemli nedenlerinden biri, ‘Dört altı yaş arasında okul öncesi yaştaki çocuklara Kur’an öğretmek çağ dışılıktır. Taliban zihniyetidir’ diyen, Namus kavramının kökünü kazımayı amaçlayan, ‘İstanbul Sözleşmesi iktidara gelir gelmez yapacağımız ilk iştir’ diyen Eşcinsel evlilikler tabiki olabilir ama toplum buna henüz hazır değil diyen LGBT Türk aile yapısına zarar vermez diyen başörtüsüne anayasal güvence getirilmesine laikliğe aykırı olduğu gerekçesiyle karşı çıkan Yedili masanın ülkeyi uçuruma sürüklemesine engel olmaktır.”

PKK yöneticileri her gün Altılı masaya destek videoları yayınlıyor

Bakınız masa altından çıkıp desteğini açıklayan, masanın 7. ortağı HDP’nin seçim vaatleri neler? ‘Din dersini kaldıracağız. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın İnanç İşleri Başkanlığı yapacağız. Terör operasyonlarını tamamen durduracağız. Suriye’deki PYD-YPG ile mücadele eden Türk askerini oradan çekeceğiz, orayı PYD’ye, YPG’ye teslim edeceğiz.’

Masanın dışarıdan destekçisi HDP! HDP’nin de yedek partisi Sol Yeşiller Partisi’nin seçim bildirgesinde işte bunlar söyleniyor. Bebek katili terör örgütü PKK’nın yöneticileri her gün yayınladıkları videolar ile 7’li masanın Cumhurbaşkanı adayına oy istiyor. Biz Yeniden Refah Partisi olarak ülkemizin işte bu haldeki bir 7’li masaya teslim edilmesine vesile olmamak için Cumhur İttifakı’na katıldık.

FETÖ’nün, PKK’nın maşası 7’li masa!

Millet İttifakı’na eleştirilerini sürdüren Erbakan, “PKK’nın, FETÖ’nün neredeyse her gün destek videoları yayınladığı, gelir gelmez İstanbul Sözleşmesi’ni getireceğiz diyen, ‘LGBT aile yapısını bozmaz’ diyen bir zihniyetin iktidara gelmesine vesile olursanız bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz!? Bunlar 7’li masa değil, 7’li maşa olmuşlar. PKK’nın maşası, FETÖ’nün maşası, dış güçlerin maşası… Bizim kurulduğumuzdan beri söylediğimiz gibi Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’dir. Büyük imkanlarla siyaset yapanlar, su gibi para harcayanlar, cilalanıp parlatılanlar, balon gibi şişirilenler seçime kendi logolarıyla girmekten çekinirken, Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partimiz bu seçime aslanlar gibi kendi logosuyla, kendi adaylarıyla giriyor. İnşallah Milletimiz de bu seçimde gerekeni yapacak!”

‘Milli Görüş’ü 21 yıl sonra Meclis’e taşıyacağız’

Tüm seçim bölgelerinde kendi amblemleri ve kendi adaylarıyla seçime gireceklerini belirten Erbakan, “Hükmü şahsiyetimizi muhafaza ederek, Cumhur İttifakı’nın çatısı altında seçimlere inşallah gireceğiz. Ve inşallah Yeniden Refah Partimizi, Milli Görüş’ü, tam yirmi bir yıl aradan sonra Meclis’e en güçlü bir şekilde taşıyacağız Allah’ın izniyle.” şeklinde konuştu.

Milletimizin Derdi Bizim Derdimizdir!

Erbakan, sık sık ‘Mücahit Erbakan’ sloganlarıyla kesilen konuşmasına şöyle devam etti:

“Biz bugüne kadar hep, aile müessesesinin korunması gerektiğini savunduk.  Şimdi inşallah 14 Mayıs’tan sonra Meclis’te bunu çok daha gür bir sesle savunacağız.  Atanamayan öğretmenlerimizin sesi olacağız. Kahraman Uzman çavuşlarımızın haklı taleplerini Meclis’te biz dile getireceğiz. Kamuda Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması ve mensuplarının genel idare hizmetleri sınıfına alınması için mücadele edeceğiz. Bekçilerimizin hakkı olan yıpranma payının verilmesi için Meclis’te mücadele edeceğiz. Taşeron işçilerimizin sesi olmaya Meclis’te devam edeceğiz. Mevsimlik geçici işçilerimizin mağduriyetlerini hükümetin gündemine biz getireceğiz. Polislerimizin, korucularımızın taleplerini Meclis gündemine taşıyacağız Staj mağdurlarının, kamu mühendislerinin sorunlarını Meclis’te çok daha etkili bir şekilde dile getireceğiz. Doktorlarımızın sorunlarını güçlü bir şekilde dile getireceğiz. Müfredatın milli ve manevi değerlerimizi önceleyen hale getirilmesi için mücadele edeceğiz D-8’in canlandırılması, D-60 hedefine yürünmesinin takipçisi olacağız Denk bütçenin ne kadar hayati olduğunu Meclis’te savunmaya devam edeceğiz.  Borç ve faiz ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisinin uygulanmasının şart olduğunu Meclis’te en gür sadayla haykırmaya devam edeceğiz.  Paylaşımda adaletin, yargıda adaletin, yönetimde adaletin savunucusu olacağız. Bütün bunları, hükümetin ve ülkenin gündemine en güçlü şekilde getireceğiz ve bu sorunların çözülmesine vesile olacağız.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.