‘DESTEK AKAY’DAN HİZMET BİZDEN’

‘DESTEK AKAY’DAN HİZMET BİZDEN’
Yayınlama: 03.12.2022
A+
A-

Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı

 

Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, Toros TV’de önemli açıklamalarda bulundu. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın destek ve katkıları ile spor adına önemli işlere imza attıklarını belirterek, “Destek Akay’dan hizmet bizden. Her şey gençlerimiz ve spor için” dedi.

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Amatör spor kulüplerine nakdi yardımının yanı sıra, malzeme ve araç konusunda yardımcı olmaya çalıştıklarını dile getiren Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, “Amatörlerimize talep ettikleri takdirde antrenmanlarına yemekte gönderiyoruz. Branş ayırt etmeden sporumuza sahip çıkmaya çalışıyoruz. Seyhan Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SEYHAN BELEDİYE SPOR İSTİKRARLI

Seyhan Belediye Spor’un birçok branşta istikrarlı sonuçlar aldığını dile getiren Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, “Sporun ve sporcunun yanında olan bir belediye başkanımız var. Akif Kemal Akay başkanımızdan aldığımız destek ve güçle Seyhan Belediye Spor’da önemli başarılara imza atıyoruz. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

SPOR PAYDAŞLARI İLE TEK YÜREĞİZ

Adana’da sporun paydaşları ile tek yürek olduklarına dikkat çeken Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, “Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve ASKF Başkanı Ahmet Bozan başta olmak üzere sporun paydaşları ile sürekli bir araya geliyoruz. Adana’da sporun gelişmesi ve kalkınması için çalışıyoruz” diye konuştu.

 NİHAT GEVEN ADANA’NIN DEĞERİYDİ

TSYD Adana Şubesi Onursal Başkanı Nihat Geven’in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendiğine dikkat çeken Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, “Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz. Nihat Geven Adana’nın değeriydi. Mekanı cennet olsun” dedi.

SALON SPORLARININ DA YANINDAYIZ

Amatör spor kulüplerinin yanı sıra, salon sporlarının da yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, “Bütün dünyamız spor. Spor ile yatıp sporla kalkıyoruz. Tüm enerjimizi spora harcıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her daim yanındayız” şeklinde konuştu.  Özel Haber: Senem ÇALIŞKAN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.