Demokrat Avukatlar Grubu Baro Başkanlığı için 2. Aday Adayı başvurusu Av.Sinem Keskin Tanrısınatapan oldu.

Demokrat Avukatlar Grubu Baro Başkanlığı için 2. Aday Adayı başvurusu Av.Sinem Keskin Tanrısınatapan oldu.
Yayınlama: 18.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Adana Barosu Demokrat Avukatlar Grubu adına 33.Dönem Baro başkanlığı için 2.Aday adaylık başvurusunu Av.Sinem Keskin Tanrısınatapan oldu.

Av.Sinem Keskin Tanrısınatapan kimdir?

1979 doğumlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2001 yılında mezun olduktan sonra mesleğe başlayan  Av.Sinem Keskin Tanrısınatapan Adana Barosunda 2012 yılından bu yana Kadın Hakları Merkezi, Staj Komisyonu, Çocuk Hakları Komisyonu, İdare ve Vergi Hukuku Komisyonu dahil birçok komisyon üyeliği ve koordinatörlüğü yapmış olup, 2018-2021 yılları 30.Dönem Yönetim Kurulu üyeliği, 2021-2022 yılları 31.Dönem Adana Barosu Türkiye Barolar Birliği delegesi olarak görev yaptı. Önceki dönem Demokrat Avukatlar Grubu Yönetim Kurulu üyeliği sırasında ön seçimle girdiği Adana Barosu Yönetim Kurulu üyeliği devam etmektedir. Adana Barosu Mesleki Sorunlar ve Genç Avukatlar Komisyonu, Spor Komisyonu ve Kamu Avukatları Komisyonu koordinatörlüğü görevine devam etmekte olup Kadına Özgürlük ve Eşitlik Derneği kurucu üyeleri arasındadır.

Demokrat Avukatlar grubunun yaptığı açıklamaya göre “Aday adaylığı başvuruları 24 Ocak tarihine kadar olup ve son gün olarak belirlendiğini” ifade ettiler.

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.