Yayınlama: 24.02.2024
A+
A-

Demirçalı: “Yüreğirli hemşehrilerimin oyuna talibim”

TOROS (Haber Merkezi) – Siyasi partilerin Yüksek Seçim Kurulu’na listelerini teslim edecekleri son gün olan 20 Şubat saat 17.00’ye dakikalar kala Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir’de Ali Demirçalı ile yürüme kararı almıştı. Adaylığı geç açıklanan Demirçalı, bu açığı kapatmak için gümbür gümbür bir propaganda ile sahaya indi.

Hayatının önemli kısmını Yüreğir’de geçiren, geçmişte Adana milletvekilliği yapmış deneyimli bir ismin Yüreğir’e katacak çok şeyi olduğuna inanan Yüreğirliler, “İlçemizin makus talihini yenmesi ve müzminleşmiş sorunların çözümü için bir kan değişimi şart. Sayın Demirçalı’nın adaylığı bu nedenle önemli. Yüreğirli bir siyasetçi olarak ilçemiz için önemli hizmetler üreteceğine yürekten inanıyoruz” yorumunu yapıyor.

Kendisine olan bu güvenden son derece memnun olduğunu dile getiren CHP Adayı Ali Demirçalı ise, “Bu güvene layık olup ilçem için elimden geleni yapacağım. Fakat öncelikle önümüzde kazanmamız gereken bir seçim var. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm Yüreğirli hemşehrilerimin oyuna talibim. Yüreğir’in dağ gibi sorunlarını çözüme kavuşturmak için siyaset üstü bir birliktelik gerekiyor. O nedenle hemşehrilerimden siyasi düşüncelerini bir kenara bırakıp Yüreğir’in çocuğu olan Ali Demirçalı’ya şans vermelerini istiyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.