DAİMFED VAKIF KATILIM İLE BİR ARAYA GELDİ

DAİMFED VAKIF KATILIM İLE BİR ARAYA GELDİ
Yayınlama: 09.08.2023
Düzenleme: 09.08.2023 11:10
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – DAİMFED in (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) önemli bir etkinliği olarak gerçekleştirilen buluşmada İnşaat Sektörü ve temsilcilerinin sorunları Bankacılık sektörünün önde gelen kurumlarından olan Vakıf Katılım yöneticileri ile sorunların çözümü noktasında kararların alındığı toplantı verimli geçti. Vakıf Katılım İç Anadolu Bölge Müdürü Ahmet Yüksel, Vakıf Katılım İç Anadolu Bölge Müdür Yardımcısı Bayram Özcan, Vakıf Katılım Kurttepe Şube Müdürü Bülent Turan ve Vakıf Katılım Kurttepe Şube Kobi Portföy Yöneticisi Abdulkerim Süren ‘le birlikte; DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Yönetim Kurulu ve üyelerinin katılımıyla DAİMFED binasında gerçekleştirilen toplantıda ekonomi gündemine dair konular ve sektörün talepleri ele alındı.

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu Vakıf Katılım yöneticileriyle gerçekleşen toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “Yaşadığımız günler ekonomik ve yaşam olarak Asrın Felaketi Depremin olumsuz yansımalarıyla devam etmektedir. Bu doğrultuda sektörün maddi problemlerinin çözümü için Bankacılık sektörünün son yıllardaki başarılı kurumu Vakıf Katılımın yönetim kadrosuyla bir araya geldik. Toplantı sonunda Bölge Müdürümüzün ve diğer idarecilerin yaklaşımları umut verici olduğunu gördük. Vakıf Katılım olarak sektöre ilgi ve desteklerini hissetmemizin çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Bu doğrultuda Vakıf Katılımla ilgili olarak çalışmalarımız artarak sürecektir. Vakıf Katılıma kurum olarak Bölge Müdürümüz Ahmet Yüksel nezdinde teşekkür ediyorum. “İfadelerinde bulundu.

Vakıf Katılım İç Anadolu Bölge Müdürü Ahmet Yüksel toplantı ile ilgili olarak; “DAİMFED le gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda protokol olarak nitelendireceğimiz kararlar aldık. Kurum olarak sektöre ilgimiz biraz daha fazla olduğunu söylemek isterim. Vakıf Katılım olarak milli menfaatlerimiz, ihracat ve istihdam oluşturan proje yatırımlarına desteklerimiz mevcut olup DAİMFED i birlikte yatırım yapmaya davet ediyorum. Ayrıca DAİMFED ’e bağlı Sektör temsilcisi üyelerine özel kamu ihalelerinde teminat mektubu almakta kolaylık sağlanması, inşaat grubu malzemeleri alışında 12 ay taksitli kredi alım avantajı sağlanması ve Konut projelerinde de Banka garantörlük kredisi kullanımı ile ilgili çalışma yapılacak. Bu konuda çalışma ve destek vereceğiz. Gayet verimli bir toplantı gerçekleştirmiş olduk. Bu doğrultuda DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.