ÇİMKO ÇİMENTO VE GAZİANTEP YTONG YAPI FUARINDA

ÇİMKO ÇİMENTO VE GAZİANTEP YTONG YAPI FUARINDA
Yayınlama: 06.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – SANKO Holding şirketlerinden ÇİMKO Çimento ve Beton ile Gaziantep Ytong, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık iş birliğiyle tarafından düzenlenen; Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına (BUILDEAST) katıldı.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılış törenine, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi, Büyükelçi Çağrı Sakar, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO Yönetim Kurulu Üyeleri, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Akkaya ile sanayiciler ve davetliler katıldı.

Çimko Çimento ve Beton Genel Müdürü Dr. Önder Kırca, Gaziantep Ytong Genel Müdürü Cengizhan Açık ve diğer yetkililer, katılımcı ve ziyaretçilere Çimko Çimento ve Beton ile Gaziantep Ytong ürünleri ve projelerine ilişkin bilgi aktardı.

ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON

Adıyaman Çimento Fabrikası’nın 1995 yılında özelleştirilmesiyle sektöre giren SANKO, 2007 yılı sonunda Narlı Fabrikasını da devreye alarak çimento sektöründeki büyümesini devam ettirmiştir. SANKO Holding kuruluşu olan Çimko; Adıyaman, Narlı Bartın ve Ereğli Çimento Fabrikaları, Gaziantep ve Kilis Paketleme Tesisleri ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye, Hatay, Adana, Kayseri ve Mersin illerinde bulunan beton santralleri ile sektörde ve bölgede söz sahibi olmuştur.

Müşterilerine, çalışanlarına, çevreye ve topluma karşı olan sorumluluk bilinciyle tüm süreçlerinde kalite, paydaşların memnuniyeti ve sürdürülebilirlik odaklı hareket etmekte olan Çimko bugünün ötesinde yarının ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışmaktadır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.